2018. november 19., kollégákkal járt itt 55 Kedves fogadtatást, családias hangulat, igazi vendéglátás. Tényleg vendégként kezelnek, kínálnak, marasztalnak. A tulajdonos házi süteménnyel kedveskedik. Jó ár-érték arány. A szoba nagyon tiszta, kényelmes, bár kissé szűkös. A panzió több részletben épült bővült, mi a régi szárnyat próbáltuk. Teakonyha is van, ha valaki igényelné.
A parkolás ingyenes, de az udvar adottságai nem teszik lehetővé több parkolóhely kialakítását, így az utcán tudtunk - gond nélkül - parkolni. A reggeli változatos, bőséges. Az étteremből csodálatos kilátás nyílik.
2018. november 3.gyerekekkel járt itt 45 Családdal hétvégét töltöttünk itt. Jól felszerelt, bár nem túl nagy apartman,a ház földszintjén, kertkapcsolattal. Két helyiség, max 6 fő befogadására alkalmas. A szobában kanapéágy, fölötte 2 személyes emeletes ágy, a nappali+konyha kihúzható kanapéval. A konyhában minden van. A fürdő jól felszerelt, tágas.
Van ruhaszárító állvány is! Zárt udvarban a parkolás is megoldott. Egy hibája van, a fürdőben csatornaszagot és dugulást tapasztaltunk, de ez lehet a ház konstrukciós hibája is.
2018. augusztus 7., kollégákkal járt itt 45 Többször (4x) jártam itt, tanulás, vizsgázás, ilyesmi :) A szobák tágasak, jól felszereltek, tiszták, van kényelmes kanapé, fotel, szék, asztal az ágyakon kívül. A fürdőszoba tiszta volt, egyszer tapasztaltam eldugult lefolyót (ami sajnos a szállodák többségében általános). Az ágy kényelmes volt. A kilátás, hát. . .
, de nem ezért mentem. A welness erős túlzás, minimedence, szauna, ennyi. Egyszer körülnéztem, de felejtős. Az étterem átlagos, ha gasztroélményekre vágysz keress mást, de ha csak korrekten vacsorázni akarsz rendben.
2018. augusztus 7.gyerekekkel járt itt 55 Családias, nyugodt, kellemes környezet, kedves személyzet. Jó konyha, bár a választék a létszámhoz illően nem túl nagy. A kedvezményes belépőket is kihasználtuk. A masszázst kifejezetten ajánlom. A fürdő - közvetlen átjárás - kicsi, de kellemes. A ruhák szárítása - mint a szállodák többségében - nem megoldott (ruhaszárító állvány?
A kisváros hangulatos, az emberek kedvesek, A cukrászdát ajánlom, a mellette lévő pékséget nem.
2018. május 9.gyerekekkel járt itt 45A szálloda szép, a kilátás valóban gyönyörű. A wellness részleg alsós gyerekekkel pont jó, belátható, így nem kell állandóan a sarkukban lenni. Az étkezés minősége átlagos, a vacsoráztató személyzet unott. A szoba kényelmes, az ágyat leszamítva, és nem lett volna rossz sötétítő a tetőtéri ablakra.