2015. február 17.a párjával járt itt 25 A hangulat, a belső design kellemes, az árak nagyon kedvezőek,az italok nagyon finomak voltak ( házi ribizli szörp) de nem volt elég hideg, illetve sörös korsóban érkezett. A pincér a mellettünk lévő üres asztalról szedte le rendszeresen a terítéket amikor új fogásokat hozott.
A felvágottas hidegtál és a sajtok minősége rendben volt, a tálalásnál én lehagynám az aszalt gyümölcsöket, esetleg magvakkal, friss szezonális gyümölcsökkel ,birsalmasajttal lehetne helyettesíteni. Az előételként felszolgált avokádó krémben a majonéz elnyomott minden más ízt, a mellé felszolgált kenyér minősége katasztrofális, esetleg pirítva elment volna. A bélszín tatár tonhalkrémmel finom, az este egyik kiemelkedő fogása. A libamáj kolbász paszternák pürével és petrezselyem szósszal nevű ételről nem, csak a helyette kihozott ( és szóvá nem tett) libamáj tócsnival nevű ételről tudok nyilatkozni, mégpedig annyit hogy fantáziátlan és unalmas. A legnagyobb csalódás viszont a főétel volt, kacsamell, kukoricapüré, sütőtök: A kacsa túlment, már majdnem szárazra sikerült, a köretek ízetlenek voltak, a kukoricához én némi vajat és parmezánt kevernék, a tökre pedig só, bors, friss kakukkfű egy kevés olivaolaj mehetne, mert így ízetlen, unalmas maradt egy egyébként remek hármas párosításban. Viszont a por alapból készült barna mártásra már tényleg nincsenek szavak, sem itt, sem más étteremben. Én azt látom hogy remek próbálkozás a hely, látszik hogy van igény a környéken a jó minőségű ételekre, kulináris gyöngyszemekre, de sajnos amit a Macokban már kezdenek megérteni, itt még a közelében sem járnak.