2019. április 24.a párjával járt itt 15 2019. 03. 20. -án vásároltam egy kupont [moderálva - a szerk. ] amit a húsvéti időszakban használtunk fel. Szeretném megosztani Önökkel a véleményemet, tapasztalatunkat. 1. odaérkezésünkkor nem várt senki minket a helyen, csak egy kulcs volt a szobához a nevemmel. Ez akár "aranyos" is lehetne, de a kupon tartalmazott egy üdvözlő italt.
. . , se üdvözlés, se ital. 2. A szobában található volt egy 2 személyes masszázskád, aminek örültünk. A kád sajnos nem működött. 3. A szobában található tv szintén nem. 4. A szálláshelyen van egy szép nagy medence, amit szintén nem lehetett használni, sajnos az sem működött. A víz benne hideg és koszos. 5. A jakuzzi szintén nem működött, a víz hideg és koszos. 6. Félpanzióval hirdetnek, csak elfelejtik megemlíteni, hogy reggeli van a szálláshelyen. Vacsora a közeli Tapolcán, ami 7 km. Menjek be, ha éhes vagyok. Sokat utazunk és sok helyen szálltunk már meg. De olyat, hogy elém tesznek egy tányér levest és egy főételt, nincs választék, még nem láttam. Savanyúság van, pénzért. Az már csak lábjegyzet, mi van akkor, ha a vacsorához szerettem volna elfogyasztani egy pohár italt ? Hogy mentem volna vissza a szállásra? 7. Odaérkezésünk másnapján, reggeli után megtaláltuk a recepciós hölgyet, aki közölte, hogy fizetnem kell még : a húsvéti felárat, a kutya utáni díjat, az IFA-t és a parkoló díját. Semmi gond, de az IFA és a parkolónk kívül, SZÉP kártyával próbáltam fizetni. Az ajtón kint vannak a matricák. . . , hogy lehet. A hölgy elmondta, hogy nincs terminálja és web oldalon sem tudok fizetni. Csak készpénzt tud elfogadni. Mondtam neki, mi van, ha nincs nálam ennyi. Mire a válasz, ezt már tegnap rendeznünk kellett volna. Mondom igen, de nem volt itt senki. . . ! Kifizettem még 21. 150 Ft-ot, amiről egy papírcetlit sem kaptam! ! ! ! Nagyon sajnálom, de soha, senkinek nem fogom ajánlani a helyet! Még életemben nem találkoztam ilyen hellyel.
2018. július 11.családjával járt itt 45 Családommal a hotel Park elnevezésű részben kaptunk szobákat, az hotel Egerről nem tudok véleményt írni. A személyzet nagyon kedves, barátságos, az ételek kiválóak és bőséges a választék. A szobák tiszták és kényelmesek. Mivel tényleg nagy szállodáról van szó, sajnos kétszer is eltévedtünk benne.
A wellness részlegük is nagy, bár a jakuzzi túl vegyszerezték, amitől kiütéseim lettek. Kényelem és megoldás, hogy a parkba is át lehet menni. Összességében kellemes három napot töltöttünk ott és valószínűleg vissza látogatjuk majd.
2014. február 1.gyerekekkel járt itt 55 Az éttermet nyitás óta látogatjuk, főként nyáron,a családunkkal. A személyzet nagyon udvarias, kedves, mindig mosolyogva szolgálnak fel. Az ételek ízletesek, háziasak és igen nagy, szó szerint degesz adagot adnak. Az étteremben és kint is el lehet fogyasztani az ételeket. Ugráló és hinta is van a kisebbeknek, bent pedig játszósarok, színesekkel, könyvekkel,játékokkal.
A mosdók mindig tiszták és felszereltek ( folyékony szappan, papírtörlő ). Tényleg sokszor voltunk már náluk és mindig ugyanazzal az érzéssel távoztunk, ide jövünk legközelebb is!
2013. december 27.gyerekekkel járt itt 55 Ez a hely igazán szuper, mindenkinek bátran merem ajánlani. Kiváló a konyhája, a szobák kényelmesek és tiszták ( fürdőszoba a szobában külön tetszett) . A medencéi, wellnes részlegei isteniek, a szabadidős programok is nagyon jók. Az ára megfelelő volt, bármikor újra elmennénk Bikalra!
Rengeteg medencéje van, az egész park és szálloda területén sok ember volt, mégsem volt zsúfoltság. Az élménybirtokon egy egész nap úgy eltelt, hogy észre sem vettük! A szombat esti lovasbemutató csodálatos volt, és a mùsor végén fotòzkodhattunk a szereplőkkel is. Köszönjük mégegyszer!
2013. december 27.gyerekekkel járt itt 35 Családommal hosszasan terveztük a húsvéti pihenésünket. Terveinkben több kinti program is szerepelt, városnézéssel együtt, sajnos azonban a hideg és esős idő mindent átírt. Ezért egy este alatt kellett döntenünk, szállodába megyünk. Igen, de egy nappal húsvét előtt már hova? Akkor találtunk rá a szállodára.
Nagyon pozitív és gyors foglalás volt, az online chat felületen azonnal tudtak válaszolni a recepciósok! Másnap mentünk is. Összességében jól éreztük magunkat, de akadt néhány dolog, ami tényleg nem. felel meg egy 4*os helynek. Például a tetőtéri szobák, kényelmetlen volt a nagysága és a férjem folyton beverte a fejét a ferde falba. A medence nagyon kicsi, a jakuzzinak a csempéi itt-ott hiányoztak és a víz kissé hideg is volt. A konditermet sem ártana fejleszteni, mert kevés a benne található gép. És végül a számunkra legborzasztóbb dolog, a hely, ahol a szálloda található! Egy ipartelep féle hely. Valami rettenetes a környezete. Ezért úgy gondolom, hogy erre a helyre csak olyan időben és évszakban mennék újra, mikor biztosan nem kell kint tartózkodni. Pozitívum volt azonban a változatos ételek sokasága és finomsága és a személyzet udvariassága, kedvessége.