2024. május 22.a párjával járt itt 25Sajnos nemnagyon vagyok megelégedve a szállással,gyenge választék reggelire,menűs vacsora,húsleves(mindennap) ,milánói és egy kis tészta hússal,három nap ugyanaz a választék,mufurc,életunt felszolgálók,rájuk férne egy kis kedvesség. A szállás minősége is hagy kivetni valót maga után. Sajnos nem szívesen ajánlanám senkinek. Legközelebb ha Miskolctapolcára megyünk,biztosan másik szállást keresünk.
2013. április 24.a párjával járt itt 45A szállodai kiszolgálás jónak mondható. A személyzet kedves,vendég szerető. Az ételek kívállóak nekem csak a mennyisége nem tetszett(keveselettem). Ami még hiányosságot von maga után,hogy nincs a szállodában uszásra alkalmas medence,de ez vonatkozik a welnesre is. Ami számomra viszont tettszetős:állat barát hotel,ugyanis megelégedésemre együtt pihenhettünk a kis kedvencünkkel.
2013. április 24.a párjával járt itt 35A szállás maga megfelelő.A kiszolgálás nekünk gyenge mínóségú.Az ételek elég gyengék voltak és kevés.A pihenést néha-néha meg zavarta egy-egy kényelmetlen effektus.A környezet viszont tiszta.Azt mondanám csak ott alvásra alkalmas,pihenés céljára nem annyira ajánlanám.A szoba kényelmes.
2013. április 24.a párjával járt itt 55 Sziasztok. Mi 2013-ban kétszer is jártunk itt. Nagyon meg vagyunk elégedve,A személyzet kedves a kiszolgálás jó. A tulajdonos nagyon kedves fogadtatásban részesített bennünket. Az ételek kítúnöek elegendóek. A panzió hangulata csodálatos. Ami számunkra nagyon fontos:állat barátok(állat szeretók).
hiszen kicsi kedvencűnkkel együtt élvezhettük a kikapcsolodást. Szívemból ajánlom minden pihenni vágyonak. A kórnyezet csendes pihenésre kíválóan alkalmas. Ha lehetóségünk lesz rá még ellátogatunk oda többször is.