2013. június 26.gyerekekkel járt itt 55 Amikor éppen nem a belváros kellemes hangulatát élvezzük és mondjuk biciklizünk egyet a családdal, általában Szentendre felé vesszük az irányt. Ilyenkor rend szerint betérünk a Gyradikoba, mert egyszerűen imádjuk. Sokáig gyrost ettünk, de mostanában, elkezdtük végig kóstolni az étlapot, ami nem egyszerű, mert nagyon nagy a kínálat.
Kóstoltuk már vaj halat, lazac steaket és a napi ajánlatok is isteniek. Sokszor van bárány, ami elvárható minden valamire való görög étteremben. Sajnos ez sok helyen nem így van, így már nem kísérletezünk más görög éttermekben, mert ez nagyon bevált. A gyerekek is imádják, mert az itt dolgozók, nagyon kedvesek velük. A minap is kaptak kifestőt és színes ceruzát, hogy elfoglalják magukat. Arról nem is beszélve, hogy itt a kutyákat is beengedik, ami jó emberekre vall. Ha tehetitek, próbáljátok ki.
2013. június 26.gyerekekkel járt itt 45Viszonylag drága hely, de minőségi a vendéglátás. Van óriás macaron is ami új fejlesztés náluk. Múltkor a családommal voltunk és abszolút maximális figyelmet fordítottak a gyerekekre is. A belváros, egyébként is a kedvenc helyünk, ha tehetjük délutánoként kiülünk valamelyik kávézó teraszára a férjemmel és néha még romantikára is jut idő. Ez egy ilyen hely. :)