2015. november 11.gyerekekkel járt itt 55Kirándulás közben bukkantunk erre a csodálatos étteremre! Általában kétkedve megyek be új helyre, de itt pozitívan csalódtam. Kellemes környezetben, nagyon finom és bőségesek az ételek. A személyzet minden tagja nagyon barátságos és segítőkész, egyedi igényeket is megpróbálják teljesíteni. Ajánlani tudom csak a helyet kisgyermekes családoknak is.
2015. november 11.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ha igazán kikapcsolódni szeretnénk, mi mindig Cserkeszőlőt választjuk és a Royal panziót,ez a tökéletes választás. Tiszta szobák, kedves, segítőkész személyzet! Igazán hangulatos hely. A reggeli bőséges, minden igényt kielégítő a kínálat. Itt igazán jól lehet pihenni.
Házon belül megoldott a Jakuzzi és a szauna, ami nagyon jól tud esni, ha esetleg hosszabb út után érkezünk meg. A fürdő nagyon közel van. Összességében mindenkinek csak ajánlani tudom, mint ár-érték miatt és kikapcsolódás szempontjából is.