2017. május 16.gyerekekkel járt itt 55 Bevallom, óriási meglepetés volt számomra az étterem. Régóta terveztük, hogy betérünk erre a helyre de mindig csak terv maradt. Most a véletlen úgy hozta, hogy a kis család itt kötött ki. Az első pozitívum a bejáratnál fogadott. Valahonnan a semmiből került elő a felszolgáló és készségesen, mosolyogva, udvariasan fogadott bennünket.
Megkérdezte, hogy foglaltunk e asztalt? Miután nemleges választ adtunk, közölte, hogy semmi baj. Teltház van ugyan, és egy rendezvény is lesz de várjunk egy pillanatot, utánanéznek van e szabad asztal. És hipp hopp teremtettek egy szabad asztalt. A mai napig nem tudom, hogy csinálták. . . (Őszintén szólva, nálam ez a hozzáállás egy "visszajövök ide" pontot jelent). Miután a "felszolgálónk" az asztalhoz vezetett és a kis családdal helyet foglaltunk, feltette a kérdést, hogy jártunk e már az étteremben? Szerényen bevallottuk, hogy még ez az első alkalom. Az igazi, huncut, barátságos mosollyal nyugtázta, hogy ezek szerint Cocco-Mio "szüzek" vagyunk és felsorolta az étterem lehetőségeit. Választhattunk étlapról és hétvége lévén svédasztalos terítékből. Mi megmaradtunk a svédasztalnál, amiről az a véleményem, hogy csak egy szóval tudom értékelni: KÖSZÖNÖM. Kitűnő volt. Lehet, hogy másnak más a véleménye és az elvárása de Én töredelmesen bevallom, hogy szeretem az olyan helyeket, ahol a felszolgálókkal kötetlenül és közvetlenül lehet beszélgetni és néhány kedves szót váltani. Ez a hely ilyen. Akármelyik felszolgáló járt az asztalunknál, mindegyikőjüknek volt egy kedves szava, mondata vagy kérdése. Kellemesen el lehetett beszélgetni velük és mindig udvariasan álltak hozzánk. Amit még megfigyeltem. A mellettünk lévő asztalnál egy kétgyermekes család ebédelt. Ők étlapról választottak, viszont olyan adagot hoztak nekik, hogy még apukának is kikerekedett a szeme az étel mennyiségének láttán. Szerintem anyuka a felét sem ette meg. :)
Ami meg a gyerekeket illeti. Meg kell hagyni, maximálisan figyelnek erre is. Ezen a helyen látszik, hogy a vendég az első és legfontosabb. És ez a hely bizonyíték arra, hogy nem biztos, hogy az 5 csillagos hely a legkiválóbb. Összegezve. Amennyiben valaki Fóton jár és kellemesen akar étteremben eltölteni egy kis időt, akkor ez a hely tökéletesen alkalmas arra, hogy akár párként, akár családként egy kellemes nap legyen.
2016. augusztus 8.gyerekekkel járt itt 55 Jártunk már korábban is az étteremben és akkor sem volt panaszunk rá. Ez most is igaz és ami pozitívumként megemlíthető, hogy még jobban javult az étterem színvonala. A felszolgálók kedvesek, gyorsak és a vendégek kedvében járók. Náluk a vendég az "VENDÉG". Teljes profizmus jellemzi a felszolgálást és a kiszolgálást.
Az ételre sem kell sokat várni és igazán ízletesek és bőségesek. Ár - érték arányban én elfogadhatónak tartom. Ami igazán tetszik, hogy nem az a kirívó, csili-vili étterem, ami a külsőséggel csalogatja be az embereket, hanem egy természetes hangulatot árasztó hely, viszont a belső értékek ott tartják az embert. Én köszönöm a kellemes estéket a tulajdonosnak és a felszolgálóknak. Úgy gondolom, így működik egy jó étterem és remélem meg is marad ez a színvonal, mert mi szeretnénk még ide visszatérni. Csak egy fájó pontom van. Mi szeretjük a 2 személyes tálakat, ami sajna nem szerepel az étlapon. De hátha ez is felkerül egyszer. Én ajánlani tudom ezt a helyet annak, aki kellemesen szeretne vacsorázni.
2016. augusztus 8.gyerekekkel járt itt 15 Másodjára vacsoráztunk ebben az étteremben a családdal. Tavaly voltunk először, mert kívülről nézve hangulatos és barátságos a hely. Már tavaly is nehezményeztük, hogy a felszolgálás lassú, azonban ezt betudtuk a telt háznak. Idén a gyerekek kedvéért mentünk el de nem kívánok ilyen estét még az ellenségeimnek sem.
Ismét telt ház volt és szerencsénkre akadt egy szabad asztal, ami éppen felszabadult. Leültünk és bő 10 perc várakozás után az egyik felszolgáló unott arccal leszedte az előző vendégek után otthagyott üvegmaradványokat és az asztal rendbetétele ebben ki is merült. Én nem vagyok egy finnyás ember de azért az elvárható lenne, hogy minimum a morzsáktól is megszabadítsák az asztalt egy új vendég esetében. Máshol, ahol eddig jártunk a terítő csere ebben az esetben alap dolog volt. Az asztal "takarítást" követően kb. 20 percre volt szükség ahhoz, hogy egy felszolgáló odatévedjen és megkérdezze, hozhat e valamit? Megrendeltük a kis üdítőinket, amire újabb 10 percet vártunk. Eközben azt tapasztaltuk, hogy valószínűleg az étterem alkalmazottai szelektálhatják a vendégeket, mert a nagyobb társaságok és a lengyel barátaink nagyobb ösztönzést jelentenek számukra. Mindenesetre a gyerekek miatt továbbra is türelmesen vártunk. A megérkezett üdítő után újabb "parkolópálya" a családunknak és ekkor kb. fél óra kellett ahhoz, hogy megkérdezzék mit szeretnénk vacsorázni? Már a várakozásban éppen az eddigi fogyasztásunk számláját akartuk kérni és távozni, hogy másik helyre menjünk, amikor "megérkezett" a felszolgáló. Vacsora rendelésünk leadtuk és ismét egy nagy adag várakozás várt ránk. Közben megtapasztalhattuk, hogy akik utánunk jöttek és lengyel ajkúak, azok 15 perc felszolgálást igényelnek ételrendeléssel és étel felszolgálással együtt. Röpke 45 perc elteltével sikerült is megkapnunk a megrendelt vacsoránk; HIDEGEN. Bevallom, hogy már nem volt erőm visszavitetni, mert este fél tizenegyről beszéltünk és a gyerekek is fáradtak voltak. Az ételről a kihűlt állapota miatt igazából nem tudok véleményt mondani. Már úgy voltunk vele, hogy együk meg, fizessünk és hátra sem nézve, erről a helyről meneküljünk. Én köszönöm a tulajdonosnak és az alkalmazottainak, hogy így sikerült elrontani az esténket. Ígérem, hogy erre a helyre soha többet nem teszem be a lábam de még az ismerőseimet is lebeszélem róla. Ezt az éttermet csak és kizárólag annak ajánlom, aki tud azzal azonosulni, hogy a külföldi vendégek előbbre valók. Sajnos érezhető az, ami régen a Balatont jellemezte; hogy egy magyar vendég kevesebbet ér a külföldivel szemben.
2016. július 27.gyerekekkel járt itt 55 Fertőrákosi, pár napos nyaralásunkat töltöttük a fenti panzióban. Gyermekkel utaztunk és a szállás kiválónak mondható. Ha valaki egy szép környezetű, gyermekbarát, nyugodt, kellemes, békés szállásra vágyik ezt a panziót mindenképp ajánlani tudom. A szobánk kiváló volt. A tulajdonos házaspár végtelenül kedves és bármiben segítőkész.
Bevallom, a kontinentális reggeliket én szállásokon fenntartással fogadom, azonban itt ebben sem tudok kifogást találni. A "házi néni" kedvessége és vendégszeretete szinte lenyűgöző. Ebben a pár napban a családommal tökéletesen éreztük magunkat és amint tehetjük visszatérünk.
2015. július 29.a párjával járt itt 55 Azt kell, hogy mondjam, lenyűgözött az étterem. Párommal azt a kiszolgálást és ételt kaptuk ami elvárható. Sajnos a rossz idő miatt a terasz rész előnyeit nem tudtuk élvezni. Azonban lenyűgözött bennünket a hely kertrésze, az étterem hangulata és vacsora után a kilátás. Amikor megérkeztünk azonnal kedves fogadtatásban volt részünk.
Nem ismertük az éttermet és nem tudtuk, hogy az asztalfoglalással biztosabban tudunk vacsorázni. Ottjártunkkor ugyanis telt ház volt. Viszont a felszolgálók nagyon kedvesen - hangsúlyozom NAGYON KEDVESEN - felvilágosítottak, hogy érdemesebb asztalt foglalni ha legközelebb ott szeretnénk vacsorázni. Ezt követően megkértek, hogy semmi esetre se menjünk máshová és pillanatok alatt felszabadítottak részünkre egy asztalt. Mi a párommal kétszemélyes tálat rendeltünk, ami inkább háromszemélyesnek nevezhető és igen ízletes, bőséges. Bevallom, hogy nem vagyok kis étkű de a tál rajtam is majdnem kifogott. Saját véleményem szerint ár - érték arányban kiváló az étterem és remélem a jövőben is ezt a színvonalat és elérhető árszínvonalat tartják, valamint ez a vendégszeretet jellemzi az éttermet. Mi úgy érezzük visszafogunk még térni és remélem ugyanilyen élménnyel gazdagodunk, mint amit kaptunk. Én köszönöm az étterem minden dolgozójának az ott töltött estét.