2019. október 23.a párjával járt itt 55Egy hétvégére érkeztünk. A szállás tiszta, kényelmes, a személyzet végtelenül kedves. Sajnos parkoló nincs elegendő, ha valaki későn érkezik, keresgetni kell. A reggeli választékos, mindenki találhat kedvére valót, a rántottától, a felvágottakon keresztül, a lecsóig. A wellnessrészleget időhiány miatt nem próbáltuk ki. Összességében nekünk tetszett.
2018. szeptember 11.családjával járt itt 35A központhoz való közelsége miatt foglaltam a szállást. Érkezéskor a házigazda a saját boraival kínált, amelyek közül egy sem volt a saját számízének a megfelelő. A szobánk nagy volt és tiszta, ugyanez elmondható az udvarról is. A parkolás sajnos nem oldható meg az udvarban, erre a célra a szállástól kb. 50 m-re egy zárt udvarban van lehetőség.
2018. szeptember 11.a párjával járt itt 55Csak a neve miatt tértünk be először. Vegyes halászlevet ettünk két alkalommal is, mellé roston harcsát.Sem az ételek minőségével, sem a mennyiségével nem volt probléma. A kiszolgálás kedves és gyors volt. A teraszról csodaszép kilátás nyílik a Tiszára. Ha arra járunk, biztosan visszatérünk még...
2017. december 3.a párjával járt itt 55 A feleségem születésnapjára foglaltam itt asztalt. Mivel még előtte soha nem voltunk itt, gondoltam egy meglepetésebédnek jó lesz. Több helyen is utánanéztem, de nagyon kevés negatív kritikát kapott. És nekünk sem okozott csalódást. A kiszolgálás gyors volt, még akkor is, amikor tele volt az étterem.
Előételnek tatár bifszteket kértem, ami már megérte az árát, akkora adagot kaptam, hogy majdnem jól is laktam vele. Mellé paradicsom, paprika, uborka és hagyma is járt. Ezután jött még a főétel, melynek mindketten argentín bélszínt választottunk, mediumra sütve. A hús szaftos, zamatos volt, a mártás ízletes. Összegezve: én bátran ajánlom mindenkinek, aki egy jó steak-re vágyik!
2017. október 15.a párjával járt itt 45Párommal voltam, hétköznap két alkalommal, 2017 októberében. Az átlagosnál jobb ételek, remek hagymaleves meg halászlé, közepesen jó haltál. Az Orly bunda számomra vastag, a rántott ponty kissé száraz volt. Remek grillsajtot fogyaszthattam, külön odafigyeltek az extra kérésre, a fokhagymás grillezett harcsát külön ajánljuk. A kiszolgálás kiváló volt.
2017. október 15.a párjával járt itt 15sajnos pocsék halászlevet sikerült nekünk felszolgálni, ehetetlen volt.
a csárda szép, biztos vannak ott jobb étkek is, de mi nagyon melléfogtunk. a pincérek unottan nézték, hogy kenyérrel itatom fel a zsír a bográcsban, nem kérdezték, hogy mi a probléma, gondolom azért, hogy ne kelljen foglalkozni az üggyel.
2017. május 3.a párjával járt itt 55 Valamikor sok-sok évvel ezelőtt volt szerencsénk először megszállni itt. A házigazdák már akkor is mindent megtettek a vendégért, ez az elmúlt idők folyamán sem változott. Ha Egert választjuk úticélul, biztosan itt szállunk meg. Marika és Laci (a házigazdák) minden érkezőt egy kis pálinkával várnak, nagyon sok a visszatérő vendég.
A szállás tiszta, rendezett. Közel van a Szépasszony-völgyhöz, de a városközponthoz sem kell túl sokat sétálni.