2017. augusztus 16.gyerekekkel járt itt 25 A szállást 14 órától lehetett elfoglalni. . . papíron. Amikor megérkeztünk több, mint egy órát vártunk, hogy kitakarítsák a szobát. 3 főre foglaltunk, két ágy volt bent. Bár pótolták, de azért fura. . . A tusoló nyitott, gondosan be van készítve vödör és felmosó. A wellness eleinte nem üzemelt, de amikor rendbe tették sem volt nagy szám.
A recepción még vissza köszönni is csak ritkán szeretnek. Reggeli és a vacsora finom, de aki este nyitás után 20 perccel érkezik, csak abból eszik, ami marad, mert nem töltik újra. Egyik reggel ketchupot kértünk virslihez (ami alap lenne, hogy kiteszik), 10 perc várakozás után - rákérdezésre közölték " majd lesz, de most más dolga van a szakácsnak" No comment. A vacsihoz az italt venni kell, de 8 nap alatt csak kétszer jött oda hozzánk pincér. A vendégek többsége a kompót levét merte ki pohárba. . . Annyira szánalmas helyzet volt. . . A fogadóitalt nem kaptuk meg. Bár jó az elhelyezkedése, nem ajánlom senkinek.
2017. augusztus 9.gyerekekkel járt itt 55 3 éjszakát töltöttünk el, 3 ágyas szobában. Klíma nincs, de a szoba a kánikulában is kellemes, hűvős volt. A személyzet kedves, segítőkész. A szoba felszereltsége egyszerű. A felújított wellness részlegben 3 jakuzzi és egy kis gyerekmedence, valamint szauna és sókabin van. Az ételek jók, az italt a vacsihoz vásárolni kell.
Minden árban foglalt szolgáltatást megkaptunk. A környék egyszerűen gyönyörű. Aki szereti az erdőben kirándulós kikapcsolódást, annak csak ajánlani tudom!