2021. október 4.gyerekekkel járt itt 55Siófoki családi nyaralásunk alkalmából egy városnézö séta közben az árnyas padon ülő urak adták a tippet, hogy "csakis itt vegyünk fagyit, mert garantáltan nagyon-nagyon finom a kínálat". Igazán csodás ízvilág, készséges kiszolgálás. Legközelebb e szép helyen ismét fogyasztunk valamit, igérem ;)
2021. október 4.gyerekekkel járt itt 55A régi balatonfüredi szálloda ma is igazán kényelmes és csupa izgalmas meglepetéssel állt elő ;) Finom ételek, esti élő zene, szinte privát medencék (szeptember felében már kevesebb volt a fürödni vágyó vendég) és klassz kilátás a tóra! Itt került megrendezésre a SUP világbajnokság, ami óriási élmény volt számunkra > pláne, hogy számos külföldi versenyző is ebben a szállodában lakott :D
2021. október 4.a párjával járt itt 45A péntek esti mozizás után egy hosszú, de kellemes séta után nagyon jó volt megpihenni egy korsó sörnél a már elcsituló Pest forgalmas utcasarkán. A kinti ülőhelyet választva is elégedettek voltunk a hely tisztaságával, kényelmével (plédek a székeken), a kiszolgálással és az árakkal úgyszintén.
2021. október 4.a párjával járt itt 55A 17. házasságiévfordulón alkalmából tervezett BUDAPESTI kirrucanásunkor ebben a szállodában szálltunk meg. Gyorsan foglalható franciaágyas szoba reggelivel nagyon jó árban. A recepciós uraknak nagyon jó az angoljuk ;) és igen segítőkészek voltak a cseh turistákkal. A szálloda megközelítését csak gyalogosan próbáltuk, de igen közel a BKV járatok.
2019. július 28.gyerekekkel járt itt 55 A Dűrer szárnyban töltöttünk el pár napot, két szomszédos szobában. A tágas szoba berendezése és felszereltsége megfelelő volt, a kilátás a 7. emeletről pompás! Az étteremben az ételek választéka, minősége és mennyisége kiváló volt, mindenki találhat számára megfelelőt.
Naponta kihasználtuk a szomszédos várfürdőt is, amelybe kényelmesen lehetett áthaladni a szobáról. A szállodát csak ajánlani tudom. GYULA városa pedig szintén csodálatos!
2019. január 8.gyerekekkel járt itt 55 Párom kerek jubileuma alkalmából ajándékoztak meg a gyermekeink egy szép üdülési utalvánnyal, melyet idén januárban használtunk ki ebben az Esztergomi szállodában. Mivel kisunokánkat is szerettük volna magunkal vinni, telefonon módosítani kellett a foglalást - semmi akadálya nem volt pótágyazható szobára cserélni a foglalt szobát.
Úgy is elég tágas volt. Lenyűgöztek a változatos és finom ételek. A wellnesst már rég ismerjük, szeretjük. . .
Érdekes
2018. augusztus 15.gyerekekkel járt itt 45Ezt a klassz fürdőt már évek óta látogatjuk, eddig mindig csak a nyári hónapokban érkeztünk. A szolgáltatások, a medencék sokszínüsége, a tágas park sok árnyékos és nyugodtabb résszel, korszerű játszótér - ez mind nagyon-nagyon tetszett a családomnak. De én is feltüntetném, hogy a zuhanyzón és öltözőkön keresztül történő közlekedés nem éppen a legjobb.
2018. augusztus 14.gyerekekkel járt itt 55A közeli panzióban szálltunk meg családommal, így a centrumhoz a 3. kapun át jutottunk kellemes sétával. A szálláson felkínált kedvezményes kupont elfogadták a családi jegy vásárlásakor. A hatalmas és nagyon érdekes központ lenyűgözte családom összes tagját - igazán megfele egész napos programnak Tisaztavi hajózással, mozival és játszóterezéssel is ;) Csakis ajánlom azóta mindenkinek!
2018. augusztus 14.gyerekekkel járt itt 55Egy helyi szállodában voltunk elhelyezkedve, a strandbejárat kellemes pár perces sétára volt. Nagyon kedves a személyzet röktön a bejáratnál (szívesen segítenek a karszalagok felhelyezésénél és eligazítanak). A strand tágas, egyedi részekkel, jól felszerelt minden szükségessel. A külömböző medencékből mindenki megtalálja a saját kedvencét - szerintem. Nagyon hangulatos a koktélbár ;)
2018. augusztus 14.gyerekekkel járt itt 55Nagyon kellemes és szép udulofalu :) Számos lehetoséggel, csakis pozitívat tudunk írni rá! Gyermekekkel érkeztunk, akik nagyon családiasnak tartották a klassz házikókat. Minden szolgáltatás konnyen elérheto volt és a wellness is kiváló volt! Az étkezés is nagyon rendben volt, nekünk picit zavaró volt egy nagytestű kutya az reggelizők közt. . . Mi visszavágyunk oda!