MelindaB
Országjáró - 23 városban járt márNépszerű író - 20 hasznos szavazat1 évnyi aktív tagság
Fotói
23 fotó
Itt járt már

MelindaB adatlapja

36Értékelés
Bemutatkozás
nem ismert
Így utazok, így járok étterembe
nem ismert
Regisztráció2014.02.12
Utoljára itt2023.10.07

Néhány kiemelt értékelés

Kiváló 2014. február 12.gyerekekkel járt itt
Tavaly nyáron a férjemmel és 2 gyermekunkkel használtuk ki e szálloda nagyon jó ajánlatát, amelyben "családi program" is volt boven. Igaz, hogy a szálloda épuletét elég nehéz volt megtalálni, de azon túl mindennel elégedettek voltunk. Tágas családi apartmanban a gyerekek is biztonságosan mozoghattak.
Felhasználó fényképei:
Hotel Rába City Center Győr -
Átlagos 2018. augusztus 13.gyerekekkel járt itt
Csatlakozom az elöttem véleményezö SZ. R. -hez, miszerint egy hotel, amely négy csillaggal csábítja a pihenésre vágyókat, semmi esetre sem engedheti meg magának a piszkos ablakokat, szakadt függönyt, köntös hiányt és folytathatnám :( Nagyon csalódott vagyok, pláne hogy 2 szobát is foglaltam és szüleim kényelme sem hagyott hidegen.
2014. február 12.gyerekekkel járt itt
Nagyon hangulatos étterem a város szívében egy igen forgalmas helyen. Szép kilátás a belvárosra. Családommal egy kedvezo csomagajánlatot használtunk ki a gyori Hotel Rába szállodában, így itt vacsoráztunk 2 alkalommal. Az ételek és italok nagyon finomak voltak, a személyzettel is elégedettek voltunk.