2014. július 16.gyerekekkel járt itt 55Ismét a DHSR Bük **** nyaraltunk! Nagyon szép környezet és a személyzet végtelenül kedves, segítőkész, figyelmes és barátságos, itt minden a vendégről szól. Az All inclusive szolgáltatások hibátlanok! Srácaink a Danubius Bubbles Club animátoraiba igazi játszópajtásokra találtak és imádták az új színes gyermek fürdőrészleget is :o) Köszönjük és visszatérünk!
2014. május 4.gyerekekkel járt itt 55Kellemesen kornyezet, elegáns-modern szálloda, kényelmes-tágas-tiszta szobák, a belső wellness érdekes és úszni is lehet, finom-sokféle ételek és italok, udvarias személyzet! A gyermekprogramok a "Majális a fedélzeten" cimu csomagajánlatból mind-mind elnyerték kisfiunk tetszését; az egész család részt vett egy sétahajózáson is :o) Szintén javasolnám, hogy célszerű lenne egy ivóvízcsapot elhelyezni a jégkút környékére, ill. a medencéhez is.
2014. február 18.gyerekekkel járt itt 55A Visegrádon töltött néhány napos kirándulásunk alatt térünk be ide ismét. 1 alkalommal a földszinten található csodálatos korabeli étteremben ebédelhettünk, most az emeleti teremben. Nyugodt környezet,finom ételek,figyelmes kiszolgálásban, jó parkolási lehetoségek. Kisgyermekes családoknak is ajánlom, mivel az óvodás fiamnak ez az ebéd nagyon emlékezetes volt! :o)
2014. február 12.gyerekekkel járt itt 45Nagyon hangulatos étterem a város szívében egy igen forgalmas helyen. Szép kilátás a belvárosra. Családommal egy kedvezo csomagajánlatot használtunk ki a gyori Hotel Rába szállodában, így itt vacsoráztunk 2 alkalommal. Az ételek és italok nagyon finomak voltak, a személyzettel is elégedettek voltunk. Férjem dícsérte a belga sörök nagy választékát :o)
2014. február 12.gyerekekkel járt itt 55Tavaly nyáron a férjemmel és 2 gyermekunkkel használtuk ki e szálloda nagyon jó ajánlatát, amelyben "családi program" is volt boven. Igaz, hogy a szálloda épuletét elég nehéz volt megtalálni, de azon túl mindennel elégedettek voltunk. Tágas családi apartmanban a gyerekek is biztonságosan mozoghattak. A csomagajánlatból kihasználtuk az állatkerti látogatás lehetoségét. is.
2014. február 12.gyerekekkel járt itt 55A szálloda kozel van otthonunkhoz, nagyon szép és érdekes a wellness részlege és kihasználtuk a játszószobát is. Az ételek nagyon finomak és színesek voltak! Mind nagyon jól éreztük magunkat, a személyzet udvarias, segítőkész volt,nem volt gond a tisztasággal, a szálloda szolgáltatásaival is maximálisan meg voltunk elégedve. Biztosan meg fogjuk ismételni.