2013. november 23.barátokkal járt itt 25 2013. November 2-9ig negyedmagammal szálltam meg az apartman szárnyban az épület állapota jó, de a felszereltség nem megfelelő:a teflon serpenyő olyan állapotú, hogy még a kutyának sem adna benne az ember enni! Csak négy pohár van az is három féle. a csészék mérete sem megfelelő(kávénak nagy, teának kicsi).
A wellness részben a légtér hideg, a medencék hőmérséklete sem érte el a kiírt értéket. A személyzet kazán hibára hivatkozott, de csodák-csodájára a hétvégi vendégek érkezésére helyre állt minden, tehát feltételezhető, hogy a kis vendéglétszám miatt visszafogták a fűtést.
2013. május 5.egyedül járt itt 55 Több alkalommal töltöttem egy-egy hetet a Thermál Hotel Victoriában. A pihenésemet mindig összekötöttem gyógyászati kezelésekkel,melyet nagy szakértelemmel,kedvességgel kap meg a vendég! A szálloda megérett már egy felújításra,de a Személyzet mindent megtesz a vendégért. A konyha és a felszolgálás az egyenesen kitűnő! Az ár érték arány elfogadható. Jó szívvel ajánlom mindenkinek.