2017. szeptember 4.gyerekekkel járt itt 45 A szálloda nagyon szépen berendezett, modern, hangulatos, az ágy kényelmes, a gyermekeknek kialakított földszinti játszószoba pedig kiváló ötlet! A 4 csillaghoz képest azért apróbb dolgok hagytak kívánnivalót maguk után. Superior szobában a zuhanyfülke ajtaján belül nincs kilincs, így csak trükközéssel bírja az ember magára csukni.
A fürdőszereknek nincs a zuhanyfülkében semmiféle tartó, az ablakpárkányra kell kinyúlni értük. Hiányzik a WC papír tartó a falról. A kanapé huzata foltos (itt jegyzem meg: ez nem a takarítók hibája, az ilyen foltok nem szedhetők ki a kárpitból, viszont esztétikai problémát jelentenek). Mindez a negatívum azonban említésre sem lenne méltó, ellentétben a minibáros esetünkkel. Felhívom a figyelmet, hogy érkezéskor vessék össze a minibár tartalmát a hozzá mellékelt termék- és árlistával. Amennyiben hiányos, azonnal jelezzék a személyzetnek, mert távozáskor a számlán kifizetendő tételként jelenhet meg a hiányzó italok ára. Mi sajnos így jártunk. Érkezéskor felfedeztük ugyan a hiányt, de nem szóltunk, mert azt hittük, véletlenül maradt el a bár feltöltése, és amúgy sem állt szándékunkban fogyasztani belőle, nem is tettük. A távozáskor kapott számla azonban meglepetésünkre rögzített egy 3800 Ft-os minibár tételt is. Mivel kínos lett volna utólag bizonygatni, hogy mindezt nem mi ittuk meg, hiszen már érkezésünkkor sem tartalmazta a hűtő, ezért nem reklamáltunk. Feltételezhető, hogy esetünk nem egyedi, mert mások is hasonlóan kellemetlenül éreznék magukat egy ilyen helyzetben, így a számla "kakukktojás-minibár-tételét" inkább ők sem tennék szóvá. Ugyanakkor az is meglehet, hogy valóban csak egyszeri véletlenről volt szó, és ez nem az, aminek látszik, vagyis nem "lenyúlás".