2014. június 20.családjával járt itt 55Családommal töltöttünk el egy hétvégét a hotelben. Nagyon elégedettek voltunk a szállással, az ellátással. Különösen tetszett, hogy a wellness részleg és a fürdő össze van kötve a szállodával. Nagyon jól éreztük magunkat, szívesen mennénk vissza máskor is. Minden szempontból kitűnőnek tartjuk és ajánljuk másoknak is.
2014. június 11.családjával járt itt 55A hotel nagyon kellemes, a szobák szépek és kényelmesek, a berendezés is igényes. Az ellátás kiváló, a wellness részleg nagyon hangulatos, csendes, kellemes. A személyzet kedves és előzékeny, nagyon jól éreztük magunkat, szívesen visszamennénk. Azóta úgy tudom felújították a szállodát, így még inkább ajánlom másoknak is. Még szebb és kényelmesebb, nézzék meg.
2014. május 29.a párjával járt itt 55Mindig visszatérünk mert nagyon elégedettek vagyunk a szállással és az ellátással, a fürdővel. Máshová már nem is akarunk menni annyira szeretjük összességében. Szeretjük a vizet, a szállást, ellátást, környezetet, a tisztaságot, a tágas parkot, vendéglátóhelyeket. Megfelelőek az árak, évente 3-4 alkalommal visszatérünk, mert a víz gyógyhatása kiváló.
2013. október 26. járt itt 15 Inkább a vezetőségről tudok véleményt mondani. Október 6-11. között foglaltunk szállást Zalakarosra, de bezárt, a szabadságot már kivettük. Választottuk Club Kehidát, vállalva a plusz költséget, mert mindenképpen gyógyfürdőbe szerettünk volna menni. Megkaptuk a szállás utalványt ide is, utazás előtt 3 nappal közölték, hogy eladták, tehát nem mehettünk oda sem.
Szabadságunk kivéve, csalódás. Kártérítést kellene kérni, de még a befizetett összeg visszatérítését is csak folyamatosan igérik, ez is átverés, időhúzás. Feljelentést tettem a Somogy Megyei Fogyasztóvédelemhez. Mindent meg lehet ebben az országban csinálni büntetlenül egyeseknek?