2016. augusztus 22.családjával járt itt 55 Nem mindennapos egy valamikori kolostor falai közt megszállni. Az épület rendkívül hangulatos. A szoba jól felszerelt, tiszta. A fürdőszoba felújított, kényelmes nagy kabinnal. Egyedül a matracok kényelmetlenek az ágyon, talán már megérettek a cserére. A reggeli rendben, folyamatosan töltik fel. A belső udvar is nagyon hangulatos.
A személyzet kedves. Ami kicsit furcsa , a takarítók minden nap jártak bent de egyszer sem igazították meg az ágyat. Nem mintha nagy baj lenne és nagyjából mindig rendben hagytuk de szinte mindenütt meg szokták igazítani. És a parkolás: 1200/éj és három napra fizettük pedig ebből két nap hétvégére esett amikor ingyenes. Ettől eltekintve nagyon jól éreztük magunkat. Köszönjük az élményt.
2016. augusztus 22.családjával járt itt 15 Ilyen neveletlen (az igazi jelzőt szégyellném leírni) felszolgálóval nem nagyon találkoztam még. A story: asztalt foglaltunk a teraszra. Érkezésünkkor közölték minősìthetetlen hangon,az nem lehet mert kintre nem vesznek fel foglalást. Várni kellett pedig volt összetolt asztal ahol ketten ültek.
És a megüresedő asztalokra kikerültek a foglalt táblák. Ismerősökkel bratyiztak. Az étel egyébként hibátlan volt, halászlé, roston fogasfilé,ezért mentünk és maradtunk. Még ha az asztalterìtőről az előző vendégtől ott maradt koszt csak levakarták, a rosé pocsék volt, a limonádéra húzta a száját az úr, a kenyér sem volt friss. A jó étvágyat alig jött ki a száján, a végén távozáskor nem köszönt vissza . A mai világban ezt még lehet így művelni a vendéglátásban? Remélem a fiatalember aki tanul náluk, ezt nem tanulja el és előbb-utóbb ez a kiöregedett vendéglátós gárda lecserélődik.
2015. június 29.családjával járt itt 55 Kellemes, igényes , modern szálloda, bár belépéskor kicsit furcsa, hogy nincs fogadótér, hall, lobby. . . A szobánk hatalmas, kényelmes, szépen berendezett, minden tiszta. Sarokszoba lévén két oldalról is terasz övezte, csak a bútorzat hiányzott, de kérésre kaptunk két széket így ott is kényelmesen ücsöröghettünk.
A fürdőszoba is szép, tágas, tiszta, itt egy-két polc esetleg kényelmes lenne a pipereholmik részére. Viszont a szobában akkora gardrób volt, tele tükörrel, ilyen kényelmesen rég fértek el a ruháink. Félpanziós ellátással voltunk, a reggeli svédasztalos, ami volt az minőségi, a vacsora pedig menüválasztásos. Finom volt, három estét töltöttünk ott, bőségesen tudtunk válogatni. Az adagok bőségesek, az alapanyagok szintén minőségiek. Tetszett, hogy kis ráfizetéssel magasabb árkategóriás ételből is lehetett választani. A teraszon remekül lehetett reggelizni-vacsorázni amikor az időjárás már engedte. A személyzet készséges volt, a vacsoára akkor sem kellett sokat várnunk mikor a rendezvény vendégeit is ki kellett szolgálniuk. Esetleg egy kicsit több mosolyt megengedhetnének Maguknak. A 0-24 wellness is remek ötlet. Ajánlom másoknak is, és mi is szívesen visszatérünk.
2014. április 3.családjával járt itt 55Csak egy kávéra ültünk be, vagyis ki a teraszra, mert bár még csak márciust írtunk, este is kellemes idő volt. A latte pompás, az élőzene fantasztikus. Bár még messze a szezon, itt van élet, hangulat. A terasz bútorzata egyedi, kényelmes. Kár, hogy nem volt "kapacitásunk" megkóstolni a híres süteményeket. Nem olcsó hely, de ár-érték arány jó. Nem gond a koffeinmentes.
2014. április 3.családjával járt itt 55 Gyönyörű és hangulatos környezet, a hotel is szép, szobák rendben, az apró hibákat folyamatosan javítják, ez így szezonon kívül nem volt zavaró. A konyha remek, dicséretes hogy minden nap volt hal, változatos ételek, soha nem fogyott el semmi, ízvilág harmonikus. Tetszik, hogy a séf ott áll a pultban és segít, ajánl, kedvet csinál.
Az éttermi személyzet figyelmes, kedves, másnap már szó nélkül nyitották reggeli után a teraszajtót, hogy kint ihassuk a kávénkat. A wellness nem túl nagy, de remek idő volt, mindenki kint napozott így március végén, az itteni személyzet is kedves, mosolygós, jókedvűen végzi munkáját. Szívből ajánlom, mi remekül éreztük magunkat.
2013. július 16.családjával járt itt 45 Nagyon hangulatos a hely, koktélozni és kávézni ültünk be, bár a koktélkínálatot lehetne bővíteni, de vannnak alkoholmentesek is, a kávé nagyon jó. Vacsorázni nem volt alkalmunk mert félpanzión voltunk, de láttuk a felszolgált ételeket, nagy adagok, igényes tálalás, és nem sokan hagytak ételt a tányéron, az illatok ínycsiklandóak voltak, az étlap remek, nem sablonos.
A felszolgálás lehetne kicsit profibb és több mosoly, de azért másnap is visszatértünk, és ha ismét Sopronban járunk, megint felkeressük. A szúnyogok sem fognak elriasztani, bár néhány szúnyogriasztó elkelne :-)
2013. július 15.családjával járt itt 35 Majdnem sírva fakadtam, mikor beléptem a szobába. . . . utoljára talán akkor láttam ilyet, mikor osztálykirándulni voltam, annak már vagy 30 éve :-)
Vissza a recepcióra, ahol aztán (némi ráfizetéssel) sikerült egy kategóriával jobb szobát kapnunk. Nem értem, egy háromcsillagos szállodában, ennyi pénzért hogy lehet a mai világban olyan szoba, mint az első volt.
. . De így már majdnem rendeben voltunk, bár a pótágy kissé szűkösen fért be. . . Takarítás nem volt, törülközőt nem cseréltek, az ágyat sem igazították meg (csak a szemetest ürítették). A wellness részleg kicsi, de nagyon. . . A személyzet túlterhelt, morcos. . . egyetlen kishölgy volt az étteremben, aki mindig mosolygott, kellemes színfolt volt. A reggeli kínálata megfelelő volt, a vacsora viszont felülmúlta az előbbiekben ecsetelt színvonalat. A kínálat változatos volt, minden ízletes. . . le a kalappal a séf előtt. És a sütemények is jók voltak, már amikor jutott, de ez sajnos a magyaros mentalitás, tányérszámra hordták sokan az asztalukra, aminek nagy része ott is maradt. . . A grillvacsora is pompás volt. Szerencsére az idő jó volt, így jó élményeink maradtak, az ingyenes strandbelépő is pozitívum. Nem akartam lutrit, direkt nem kuponos nyaralást választottam, csalódás volt. . . ennyi pénzért sokkal színvonalasabb ellátást vár (és sok helyen kap is) az ember.
Nem okozott csalódást -
Club Thermál Kastély Poroszló
2013. július 15.családjával járt itt 35 Ár-érték arányban megfelelő, a környék kárpótolt a kisebb hiányosságokért. A személyzet kedves, igyekvő volt, a szoba tisztaságával nem volt gond. . . A félpanzió felejthető, de nem is ígértek csodákat, és hát nézzük reálisan,ennyiből (kuponos) otthon sem tudunk csodákat az asztalra tenni. De amit adtak, az ehető volt, a lányok kedvesek.
. . . A szobában (3 főre dupla szobát kaptunk, nem pótágyast ! ) a légkondi működött. Kellemes emlékek maradtak. . . .
2013. május 21.barátokkal járt itt 55A borfesztivál idején, a sörpados-műanyagtányéros megoldás helyett választottuk ezt a kellemes belső udvart, ahová a finom illat is hívogatott. Nem bántuk meg, sőt. . . . nagyon finom volt minden, az adagok becsületesek. . . . az árak korrektek, igazán kellemes volt a hely. Talán egy picit több "törődést" elviseltünk volna, hiszen nem volt teltház. . . De megyünk még !
2013. április 23.gyerekekkel járt itt 552012 júliusában nyaraltunk Keszthelyen, a szállásadó ajánlotta az éttermet. Első alkalommal fél 10 előtt pár perccel érkeztünk, 10-ig vannak nyitva, ennek ellenére kedvesen fogadtak, kiszolgáltak, nem néztek ki. Nagyon-nagyon jó a konyha, még egyszer visszatértünk, ekkor sem okoztak csalódást. Csodás ízek, hatalmas adagok, kedves és barátságos kiszolgálás!