2013. május 23.a párjával járt itt 55 Egy nagyon kellemes hétvégét töltöttünk itt, ebben a szállodában párommal. A tisztaság, a dolgozók segítőkészsége, az ételek minősége és mennyisége, a kiszolgálás mind-mind tökéletes volt. Élmény volt itt lenni és használni a wellness részleg minden szolgáltatását. A napozó terasz használatához kényelmes nyugágyak voltak rendelkezésünkre bocsátva.
meghitt, családias volt a légkör. A Balaton és a város központja nincs messze. Mindenkinek ajánlom ezt a helyet.
2013. április 23.a párjával járt itt 55 Maga a hotel első látásra is lenyűgöző látvány. Nagy fokú tisztaság az épület minden részén, segítőkész és udvarias személyzet, választékos és igényes étlap, finom ételek. Az ételek minősége kiváló volt. Minden étkezési szokásnak megfelelt. Parkolási lehetőség nagyon jó. A szoba kényelmes volt, mindennel felszerelve : tv, minibár, köntös.
Az árban szerepelt a fürdőbe való belépés is. Nagyon jó volt, hogy egy alagúton át lehetett megközelíteni és nem kellett a szabadban közlekedni.