2019. január 19.a párjával járt itt 15Sajnos már többször is csalódnom kellett a tatabányai frei cafe-ban. Elvileg ez egy franchise rendszer, akkor miért nem tudják ugyanazt a színvonalat hozni, mint mondjuk a győri? ? ? ? ? St. Louisi földimogyoró brise-t rendeltem, felbuzdúlva a múltkor Győrben elfogyasztott után. Se ízre, se állagra nem élhettem meg azt az élményt.
Azt hiszem feladom a további próbálkozást.
2018. október 13.a párjával járt itt 25 Majdnem tökéletes kaja, viszont pocsék kiszolgálás. Leadtuk a rendelésünk teljesen érthető módon. Én azt kaptam, amit kértem, viszont a párom már csak a felét a kért ételnek. Nem mondanam , hogy toppon voltak a pincérek. A kért vizet is elfeljetették felszolgálni, plusz pont, hogy a számlán se szerepelt.
Nem kizárólag nekünk volt problémánk. A mellettünk ülők vagy 50 percet vártak az ebédre.
2017. szeptember 23.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ebédelni tértünk be az étterembe. Esküvőre készűlődtek, azonban biztosítottak számunkra egy asztalt. Maga az étterem rendkívűl ízléses, minden aprólékosan megtervezve. A pincérek kedvesek, készségesek, illemtudóak. Az étlap minden egyes vendég számára biztosít lehetőséget a bő választékával, ami nem is hétköznapi, de nem is a csilicsálé fajta.
Lazacot fogyasztottam, a párom grillezett csirkét (többi hozzávaló az étalpon megsasolható). Csak latívuszokban lehet beszélni az ízről, tálalásról, mennyiségről. Sok nagy pesti étterem megirigyelhetné azt az összahangot, amit a Diófa étteremben biztosítanak a betérők számára.
2017. augusztus 19.a párjával járt itt 25 Bicózás közben megéhezve tértünk be az étterembe. A sok ember láttán, biztosak voltunk benne, hogy valami extra finom fogással lepnek meg bennünket. . . . , sajnos tévedtünk. Az adagok hatalmasak voltak, viszont az ízekben és az ételek frisességében volt némi kivetnivaló.
Nem akkor készültek, maximum a hal grillezése és sajnos a fűszerek is elkeveredtek valamerre, mert a mi tányérunkon se híre, se hamva nem volt. A pincérre viszont egy rossz szavunk nem lehet, Neki jár az ötös.
2017. augusztus 12.a párjával járt itt 45 A megújúlt étlapot látva bátorkodtunk kipróbálni az éttermet. Megérkeztünkkor a kedves hölgy addig nem jutott el,hogy megkérdezze miben segíthet. Úgy kellett kihúznom belőle,hogy ebédelhetnénk-e. Fogalma sem volt az étlap tartalmáról, több információval rendelkeztem a Drágánál.
El se kértem,inkább csak közöltem,hogy vörös tonhal steaket kérnék paradicsomos-foghagymás tagliattelével. Italnak mentes vizet. . . . és itt volt a baki. Kihozta a szentkirályi ásványvizet már BONTOTT állapotban,amit ugye nem lehet, fullra megtölte sima csapvízzel. Mivel borzasztóan kíváncsi voltam az új konyhára, így hagytam elszállni mérgemet. Nem hiába. . . . ,az étel mennyei volt, minőségre,tálalásra,adagra egyaránt. Szóval a konyha marad, a felszolgálás csere! ! ! !