2017. május 18.barátokkal járt itt 25 Általában nem egy kukacoskodó ember vagyok, de néha nálam is elszakad a cérna. Megérkezésünkkor még nem sejtettük mi rejtőzik a szoba ajtaja mögött, talán ha előre érezhettük volna soha nem foglalunk itt szobát. A szobából áradó áporodott levegőt csak megfelelő szellőztetéssel lehetett eltávolítani.
Az első probléma kiiktatása után jött a következő harc 27fokos melegben. Jól esett volna egy kis hűs levegő a légkondiból, csak hát az nem működik mert ugye nincs szezon. Ablakot viszont este nem tudsz nyitni mert szúnyogok vacsorájává válsz. Emlékeznek az Arachnofóbia filmre? Na itt kérem az valóság. Százával tengődnek a nagyobbnál nagyobb példányok az erkélyen. TV nem mükszik. A wellnes egy igazi extrémsport. Csúszos kő, egy létra vezet a medencébe amin megnézném hogy egy 70 éves megfáradt nyugdíjas hogyan bungee jumpinggol be. A gőzkabinban nincs gőz bár már gőzmozdonyok sincsenek lehet hogy valaki nem értesített ezen megváltozott szituációról. Még sorolhatnám, de csak annyit tudok kérdezni, hogy de miééééérrttt? ? ? ? ?
2016. június 15.a párjával járt itt 55Hamburger ujragondolva és retro köntösben tálalva. Csak valaki annyit mondjon meg nekem hogy lehet ezt szépen enni. Mi fürödtünk a hedonizmusban és persze a házi paradicsommártásban, de cseppet sem bántuk. Teljes szívből merem ajánlani a helyet az igazi hamburgerkulinárium rajongóknak és retro szerelmeseinek
2016. április 27.a párjával járt itt 35 Borszerető és Badacsonyimádó emberként nagy lelkesedéssel indultam a szállodába. Nem gondoltam hogy a végén annyira rossz benyomást tesz rám hogy a félpanzió árába tartozó vacsorát sem ott fogyasztom el. A férjem akit nem kényes emberként ismertem meg fénysebességgel köpte vissza a zsírban és hashártyában gazdag halat a szalvétájába.
Ugyanilyen fénysebességgel tünte el a pincérnő a tányéromat az asztalról hiába alkalmaztam az egyetemes jelet hogy még fogyasztanék. A borbár elvileg 12-től este 10 ig üzemel hát délután 4-kor egy teremtett lelket sem találtunk. Összességében csalódtam már csak annyiban reménykedhetek, hogy az idő jótékony feledtető hatása talán elfelejteti velem azt az időt és pénzt amit erre a szállodára pazaroltam.
2016. április 26.a párjával járt itt 55 Igen van remény a magyar gasztonómia számára, amíg ilyen éttermek léteznek. Tökéletes példa arra hogy egy étterem nem a túlzsúfolt étlaptól és a túldekorált helyszíntől lesz igazán jó, hanem az általuk kínált ételek minőségétől. A báránycsülök omlós a házi sonka ropogós.
A desszert egyenesen az ízek a fenomenális kavalkádja ahogy a dió a rumos meggyel találkozik. A lágy smarni a gyümölcsös lekvárral egy üdítő élmény volt. Ellenben nem ajánlom a helyet azoknak akik cukros üdítős művackokhoz szoktak, mert itt igazi háziszörp van helyette és azoknak sem ajánlom akik a hatalmas minden íz és fantázia nélküli rántott hús és olajban tocsogó sültkrumplihoz szoktak. De akik vágynak az új ízekre vagy akik csak szeretnek enni és élvezni az ételeket azoknak bátran merem ajánlani
2016. január 27.a párjával járt itt 55 Utazásaink során számos helyen megfordultunk, de ez a hely valamiért más volt mint a többi. A csend és nyugalom, ami átjárja helyet az embert is áthatja. A személyzet nem tolakodó ellenben segítőkész. A látványvilága a szállodának mesés. Az ételek nem egy gasztronómiai csúcskonyhát takarnak ellenben rendkívül ízletes.
Egy negatívum volt talán az étteremben a hosszú várakozási idő, de addig legalább jót tudtunk beszélgetni.