2014. augusztus 18.a párjával járt itt 15 Igénytelenül piszkos minden és úgy egyáltalán minden igénytelen itt. Az ágy melletti szőnyeg morzsás és koszos, a fürdőtálca koszos+vízköves, a WC sz. . . [moderálva -a szerk. ], a törölközőbe biztos nem törölköznék. . Ezenkívül a fürdőszobában nincsen konnektor, a szobában nincs egy "puff" vagy kisszék a kisasztalnál.
A szobában nincs egy szemetes. A plafon is ujjnyomos. Se mikro, se vízforraló nem áll rendelkezésre. A reggelire választott rántotta hideg volt és totyogott az olajban. A teás pohár belül kávés maradt, kívül pedig "szájnyomos" egy korábbi használat után. . A kistányért nem ismerik. Az "étteremben" napokig nem az abroszt nem cserélik le, de a morzsákat sem verik le. A "reggeliző kártya", amin az "óriási" választék van, egy koszos, agyontapogatott, betépődött papír. . . A "közvetlenségükkel" sem törték nagyon magukat, hogy valaha is vissza akarjak ide térni. Biztos nem ajánlom senkinek, főleg kisgyerekes családoknak nem. Egyedül a földrajzi fekvése pozitív.