2014. szeptember 9.gyerekekkel járt itt 55 Nincs olyan étel az étlapon amit ne tudnának profin,gusztusosan ,isteni finoman elkészíteni,az adagról nem is beszélve. A környezet barátságos,gyönyörű virágokkal,díszekkel feldobva és ami külön előny a kerthelyiség. Nagyon sok helyen ettünk már halászlevet,halat,de egyik hely se tudta felülmúlni a Szálkát.
A kiszolgálás gyors,az ételek mindig frissek,nagy adagok,az ízvilág fantasztikus,elmondhatatlan. . . . érezni kell. :) A halas ételeken kívül tetszik az,hogy gondoltak olyan emberekre akik nem szeretik az ilyen ételeket és az étlapon több olyan is szerepel ami közül az is tud választani. Az adag hatalmas,az ár teljesen reális. Ha csak egy desszertet kér az ember már azzal jól lakik akkora az adag. Ajánlanám a mákosgubát ,érdemes megkóstolni valami isteni finom. Salátákból nehéz választani,mert az összes isteni ,mindig ugyanolyanok az ízek így csalódást nem okoz. Velünk mindig nagyon kedvesek,barátságosak,szívesen térünk vissza.
2014. szeptember 9.gyerekekkel járt itt 55 Egy hely ahol semmire nem lehet panasz. Szép környezet,jó hangulat,precíz,gyors kiszolgálás,fantasztikus ízek,megfizethető ár és bőséges adag. Mi mindig szívesen térünk vissza,mert oda figyelnek az ember igényeire,kedvesek,intelligensek az itt dolgozók. Az ételt mindig melegen hozzák ki,ami elég fontos szempont,mert sok helyen volt,hogy kihűlve kaptuk meg.
Az ízek fantasztikusak. A tálalás gusztusos még jobban meghozza az étvágyat. Nagyon tetszik,hogy gondolnak a gyerekekre is és úgy alakították ki a kerthelyiséget. Ez sok helyről nem mondható el. Mi bármikor szívesen visszatérünk ide és csak ajánlani tudjuk mindenkinek. Itt csalódni nem lehet :)