2018. május 5.a párjával járt itt 55 Csodás 4 napot töltöttünk a Colosseumban, régi vágyunk teljesült - igaz meg kellett várni hogy az 55 évet betöltsük, mert így még kedvezőbb volt az árfekvése. A szolgáltatások minden igényt kielégítenek, ízléses és elegáns a hotel. 2 dolog van, amivel eddig sehol nem találkoztunk: 1. / vacsoránál nem "ciki" azt mondani, nem kérek italt !
- szó nélkül hoztak egy kancsó vizet. 2. / elutazás napján - 10 órakor el kell hagyni a szállodai szobát - viszont a fürdő szolgáltatásait estig igénybe lehet venni. Ehhez a szálloda biztosít törülközőt, köntöst, öltözőszekrényt -. Ez egy nagyon nemes gesztus ! !
2018. február 7.családjával járt itt 45 Családias jellegű, hangulatú az étterem. Mi a déli étkezést vettük igénybe, frissen elkészített, jó ízű ételeket szolgáltak fel. Az áraik nagyon barátiak, bátran rendelhettünk, a fizetésnél nem okozott "problémát", hogy nem készpénzzel fizettünk. Figyelmesek, megkérdezték, hogy ízlett-e? - szeretnénk-e még valamit.
Olyan ételek is szerepeltek a kínálatukban, melyek számomra ismeretlenek voltak, s kíváncsivá tettek. - Így aztán elutazásunk napján megint betértünk az étterembe,- ebédelni már nem volt időnk - viszont mindannyian választottunk egy-egy menüt, amit elvitelre kértünk becsomagolni. Órákkal később, az étteremtől 150 km-e az általuk készített ételt fogyasztottuk valamennyien! ! !
2018. február 7.családjával járt itt 45 Második alkalommal vettük igénybe a panzió szolgáltatásait, több éjszakára. A személyzet nagyon kedves, szolgálatkész volt, pedig később érkeztünk. A kapott szobákat hűvösnek találtuk, s mivel volt rá lehetőség, azonnal átpakolhattunk egy másikba.
Az ott tartózkodásunk most is a "szükséget" szolgálta, nem kikapcsolódni mentünk, - szükségünk volt több éjszakára szállásra, s erre ez a panzió nekünk nagyon megfelelt. A központban van, minden szükséges létesítmény gyalog megközelíthető. Itt még bíznak az emberek jóságában, becsületében - telefonon foglaltuk a szobákat, utólag fizettünk mindent. Reggelente érdeklődőek voltak,s látszott, hogy nem "rutinból" teszik. Tudom ajánlani bárkinek,mint ahogy azt már meg is tettem.
2017. november 8.gyerekekkel járt itt 55 Ismertük a szállodát, így az őszi szünetet itt töltöttük. Csodálatos 5 nap volt. Itt csak pihenni, kikapcsolódni lehet: a szállóból közvetlen átjárás van a fürdőbe, de a benti wellness is kifogástalan. A gyerekek imádják a benti részt - bár egyes felnőttek ezt kifogásolták, "vizes lett a hajuk"! . . . .
hát, igen , a fürdőben ez megesik! ! ! ! ! ! A személyzet munkája kifogástalan, szolgálatkészek. Az étkeztetés színvonala töretlen, magas szintű. A szállodai szobák a 3*-k felelnek meg, de az étkeztetés mindent visz, 5*-s. Bátran ajánlottam eddig is mindenkinek, mi is újból visszatérünk. A Hunguest Hotelekben eddig még nem csalódtunk.
2017. november 8.családjával járt itt 55 Családi nyaralás volt, már márciusban lefoglaltam 3 szobát a Dürer szárnyban. Korábban már voltunk itt, most sem okoztak csalódást, kedvesek, szolgálatkészek. Az étkeztetés színvonala évek óta töretlen, a szobák kényelmesek, parkolás ingyenes, a fürdő szolgáltatásairól nem is beszélve. Aki itt nem tudja kipihenni a fáradalmait - az maradjon otthon!
Itt nem éri csalódás a pihenni vágyót, az időjárás sem befolyásol semmit, ha kint esik, hűvös van, irány a benti rész. Csak ajánlani tudom!
2017. november 8.a párjával járt itt 35 Februárban jártunk itt utoljára, lenyűgözött bennünket,így szeptemberben is eljöttünk, az idő kegyes volt hozzánk, "hétágon" sütött a nap. A szobánk elég pici volt, de kárpótolta, hogy a strandra nyílt az erkélyajtó. Kinti-benti fürdő tényleg "mindent" visz.
A személyzet kedves, szolgálatkész, a fürdő területén üzemeltetett vendéglátó egységek, butikok dolgozói is kedvesek, az árakról nem is beszélve! Az étkeztetés beárnyékolta a 3 nap 2 éjszakánkat. Vacsoránál mindkét este 1-2 étel ugyanaz volt ( s nem frissen sütve, hanem melegítve ), a harmadik egy kicsit "átalakítva". Reggelente joghurt csak akkor volt, ha kértünk. Második reggel már kicsit szégyenkezve! Sőt, ekkor már mustár sem volt, pedig ez alap! Nincs: volt a válasz. Ez történt szeptember 10-12 között. Így hogy ajánljam bárkinek is?
2016. május 17.a párjával járt itt 35 Házassági évfordulónk alkalmából utaztunk Mezőkövesdre, hozzánk közeli, jó nevű s általunk még ismeretlen helyen szerettük volna a testnek s léleknek megadni mindazt, amit 3 nap alatt lehet. Az érkezésünk korábbra sikerült, a recepción nagyon kedvesek voltak, elfoglalhattuk a szobát azonnal, ami nagyon rendben volt, a fürdőszoba az maga a csúcs!
Mivel nekünk lételeműnk a "fürdőzés", vacsoráig a medencéket vettük birtokba, egyikből ki másikba be. A vízzel, annak tisztaságával, hőfokával semmi gond nem volt, amit a fürdőmester megtehetett minden rendben volt, a nyitás is reggelente. Azonban maga a környezet: a székek elhasználódva, kiszakadva, a medencék lábmosója nem működött befolyó-lefolyó. A hátmasszírozó vízsugár vagy alig működött, vagy a fürdőruhát is lenyomta az emberről, a medence peremén a lezáró részek mind hiányoztak. A vízben relaxálás közben mit csinálunk, nézegetünk : a mennyezetet a forró gyógyvíz párája "kikezdte", az ajtókat a rozsda teljesen magáévá tette. Tudom,ezek "esztétikai" hibák, viszont ezek a "4. csillag fényét tompítják, elhalványítják". Azonban még aznap délután megjelent egy hölgy meg két karbantartó,a lábmosót mérték széltében-hosszában, fényképezték a mennyezetet. Valószínű legközelebb már ezek a hibák nem lesznek fellelhetőek. A félpanziós ellátás rendben volt, minden igényt kielégített, talán egy vízautomatát a vacsoránál be lehetne állítani, ez már sok helyen működik. Tudom, a vendéglátó egységnek is kell a bevétel, viszont aki alkoholt illetve üdítőt kíván fogyasztani, az továbbra sem inna vizet. Aki viszont vizet szeretne inni, annak nem kellene a drága ásványvizet megvenni. Külön kiemelném a pincérek jó modorát, toleranciáját, aki elsőre azt mondja, köszöni nem kér semmit az étkezéshez inni, nem "zaklatják", sajnos találkoztunk máshol ellenpéldával, sőt lekezelő mosollyal is! A szobalányok nagyban emelik a szálloda hírnevét és fényét, ragyogó tisztaság mindenhol! Összességében nagyon jól éreztük magunkat, azonban nekünk a fürdőzés, wellness a mindenünk, s mivel több helyen megfordultunk már, úgy gondolom a wellnessrészleg felújítása visszahozná a **** ragyogását, fényét !