2022. február 7.a párjával járt itt 45Kettő éjszakát töltöttünk a szállodában, jó tapasztalataink voltak. A személyzet kedves, előzékeny és segítőkész volt. Az ételek finomak és bőségesek, ízletesek és sokfélék. A wellness részleg kitűnő és tiszta. Igazából csak jót tudok írni, kivételt képez, a szobákban található ágymatrac. Kissé deformálódott, emiatt nem túl kényelmes.
2020. február 9.a párjával járt itt 45 2 éjszakát töltöttünk ott. A szálloda személyzete segítőkész volt, az ételek minősége, mennyisége is kiváló, valamint a választék is szuper. Ami viszont nem tetszett, hogy a wellness részleg nagyon pici, sorba kellett állni a jakuzzinál, valamint az infraszauna nem volt befűtve. Tudom, hogy nem kimondottan wellnesshotel, ennek ellenére kicsit többet vártam volna tőle.
Összességében viszont ajánlani tudom mindenkinek, aki kényelmesen szeretne aludni, és finomakat szeretne enni.