2014. május 24.a párjával járt itt 35Nincs bajom a hellyel, de szeretni sem szeretem. Túlmarketingelt sznob hely, ugyanakkor néha elég közönséges - bár pénzes - a vendégkör.
A kaja nem rossz, de semmi emlékezetes, viszont nem olcsó.
A sznoboknak kiváló, de aki igazi élményre vágyik, nem biztos, hogy megtalálja.
Ugyanakkor el kell mondani, hogy Egerben még így is a top 5-ben van.
2013. december 7., kollégákkal járt itt 55 Egy szállodai éteremhez képest meglepő. Szépen felújított belső tér, udvarias pincérek (némelyik nemcsak udvarias, de barátságos is). Isteni a hagymalevesük és a sajtlevesük! A főételek közt is lehet találni finomakat. 5 borsos csirkemell, vagy a borzaska. Nem kis adagok az ételek, van amit nem is tudok mind megenni.
A borkínlat is remek, és akár pohárral is lehet kérni. Egyedül a kávéjuk nem ízlik, no de az a legtöbb szállodában nem épp remek.
2013. december 7., csoporttal járt itt 55 Nagy kíváncsisággal, és nem kis várakozással utaztunk ide egy vacsora miatt. Kívülről nem is gondoltuk volna, mi vár bent. Nagyon hangulatosan berendezett helységek, kedves fogadtatás. A pincér a lefoglalt asztalhoz kísér. A leves tökéletes. Mennyiségre és minőségre is. Az íze is nagyon eltalált. Megkóstoltuk a pizzát és egy bárányos ételt is.
A pizza is finom, de a lassan sült bárány valami fenséges! Aztán meg a desszert! Rég éreztem ilyet, annyira jó volt, hogy szinte elérzékenyültem! :)
A választott bor is tökéletes. A pincér udvarias, viccelődő. Ami meglepett, hogy nem szaladtak el az áraik! Csak ajánlani tudom!
2013. december 7., csoporttal járt itt 15 Ez az a hely, amit senkinek sem ajánlok. A kiszolgálás igencsak érdekes. Itt nem a vendég az úr, hanem a pincér. Csoporttal voltam, és mikor valaki kérni akart a pincértől - míg az összeszedte az edényeket - az agresszívan szólt vissza, hogy majd foglalkozik azzal is. A kaja kritikán aluli, köze nincs ahhoz, amit az étlapon írnak.
Porleves, a leírt betét nélkül. Kissé rothadó ízű saláta. De legalább a borra is 20-30 percet kell várni. A hely amúgy full retro, igaz abból inkább a 80-as évek luxusának megfelelően, hisz valamikor ez egy menő hely volt.
2013. december 7.a párjával járt itt 55 Igazi, vékony tésztás pizza! A legjobb! Minőségi feltétek, udvarias kiszolgálás. Sajnos kissé eldugott helyen van, de aki egyszer ide talál, az tuti visszatér. Az beülős rész az emeleten van, vendégként egy látványkonyhába érkezünk. Nyáron a teraszon is lehet üldögélni. A hangulata igazi olaszos.
Kockás, viaszos abrosz, tonett székek, néhol hiányos vakoat, családi képek a falon. Nekem ez a tökéletes pizza, és hab a tortán, hogy többféle liszttel is dolgoznak, van olyan is, ami nem hizlal!