2016. június 12.a párjával járt itt 55 Egy szálloda,ami tényleg a vendégért van. Fiatal és segítőkész személyzet. Tökéletes kikapcsolódásban volt részünk. Hibát nem tudok mondani,mindennel elégedett voltunk a párommal. Wellnes,kert,ételek,szobák, medencék FANTASZTIKUSAK. Minden ismerősömnek fogom ajánlani. A szobák tágasak és a Dunára néznek.
Akár nyáron,akár télen töltenek el itt több időt,van lehetőség,mivel kinti és benti medence is van.
2015. szeptember 2.a párjával járt itt 45 A szállodába a párommal érkeztünk és légkondis szobát kaptunk és kényelmes,tágas és főleg csendes. Az étteremben svédasztalos ellátás volt,itt voltak kisebb fennakadások a hiányok pótlásában. A személyzet kedves,türelmes és segítőkész. A parkoló kicsi és ott nem lehetett parkolni,de ténylegesen olcsóbb volt heti parkolókártyát venni.
Ajánlom szíves figyelmébe azoknak,akik szeretnék pihenéssel tölteni szabadságukat.
2015. március 24.a párjával járt itt 55Ketten a párommal töltöttünk el felejthetetlen napokat ebben a szállodában. Egy pár nap kikapcsolódás lényege,hogy legyen egy szállodában gyógyvíz,szauna-ezek maximálisan megfeleltek az elvárásainknak. A második legfontosabb,hogy az étkezés megfelelő színvonalon történjen. Még ebéd is volt a szálloda ajándéka,ez különösen tetszett.
2014. augusztus 19.a párjával járt itt 55 A hotel maximálisan kielégít minden igényt. A szálloda dolgozói kedvesek és előzékenyek. Az étkezés svédasztalos reggeliből és vacsorából áll. Változatos és finomak az ételek. Az utcafronti szobák kissé zajosak,mivel nyitott ablaknál lehetett csak aludni. Wellnes részlege tiszta és gyerekbarát. Családosoknak is kitűnő.
A Kékestető megfelelő a kirándulni vágyóknak. Rutintalanok és kezdő létünkre persze első kirándulási napunkon felkészületlenül ért a pillanatok alatt kialakuló zápor. Persze bőrig áztunk. De ez volt a tanulópénz,ahogy szokták mondani. A szobák kényelmesek,az ágyban puha volt a matrac,de ezt valaki szereti,én inkább a keményebb fekhely híve vagyok. A szállodát ajánlom jó szívvel,hiszen a négy nap alatt teljes mértékben nagyon jól éreztük magunkat a párommal. Igaz,úgy gondolom,hogy bárhová mehet az ember,ha olyannal tölti el az idejét,akivel jól érzi magát :)
2014. június 30.a párjával járt itt 45 A szálloda személyzete rendkívűl figyelmes és mosolygósak. Előzékenyen segítenek mindenben. A szobák kényelmesek,de kissé egyszerűek. Az ágyból nem lehet tv-t nézni. Az ételek finomak. A szállodából lehet fürdőbelépőt vásárolni a gyopárosi fürdőbe,egy folyosó köti össze a szállodát és a fürdőt.
Csak olyanoknak ajánlom akik a teljes csendet,nyugalmat keresik. A szálloda közvetlenül a tópartján fekszik és egy gyönyörű park veszi körül.
2013. december 22.a párjával járt itt 55Hajdúszoboszló legjobb szállodája. Az svédasztalos reggeli és vacsora rendkívül változatos. A wellness részleg pedig csodálatos felüdülést jelentett. A szauna, a hideg taposó medence,a gyógyvizes termál fürdő. Én másoknak is szíves figyelmébe ajánlom.
A szobákban tisztaság,minden nap takarítás és figyelmesség,ha valamilyen kívánságunk lenne.