2013. július 5.gyerekekkel járt itt 55 A szállodából írom ezt az értékelést, most pihenünk itt. A szobából gyönyörű kilátás nyílik a Dunára és Ráckeve városára. A személyzet kedves, a szobák kényelmesek, a wellness részleg nagyon szép, különösen tetszik a késői, 23 óráig tartó nyitva tartása, a félpanziós ellátás teljesen megfelelő, óriási a választék a reggelinél, tetszik a konditerem, a kinti kemence.
. . Egy valami nem teszik, nekem sajnos hideg a kinti medence, így csak a benti 2 élménymedencében tudunk fürdeni. Szívből ajánlom a szállodát, visszajönnék még. . .
2013. július 5.gyerekekkel járt itt 55 Június végén voltam a szállodában a családommal, 3 éjszakát töltöttünk el itt. A szálloda épülete nagyon szép, gyönyörű a kilátás a tóra,a személyzet nagyon kedves volt, ilyen kedvességet máshol még nem tapasztaltam. A félpanziós ellátással is nagyon meg voltunk elégedve, a 3 vacsora teljesen más jellegű volt.
Ami nem tetszett, de ez nem a szálloda hibája, hogy sajnos egy nagyon hangos idős házaspár lakott a szomszédban. A szállodát bátran ajánlom mindenkinek, érdemes olyan csomagot foglalni, ami tartalmazza az élményfürdőbe a belépőt is. Visszamennék ide. . .
2013. június 13.gyerekekkel járt itt 45Október 23-án mentünk a szállodába 2 éjszakára. A személyzet kedves volt, nekem a szoba berendezése nem tetszett, kisit gissesnek találtam. A wellness részleggel nagyon meg voltunk elégedve, valamennyi medene és szauna tetszett. A félpanziós ellátás jónak mondható, az ételek ízlettek. A szállodát ősztől tavaszig mindenkinek szívből ajánlanám
2013. április 13.gyerekekkel járt itt 25Nagyon sok jót hallottam erről a szállodáról, de sajnos én nem tartozok az elégett vendégek sorába. A szobák és a wellness részleg fényképeken sokkal szebb, mint élőben.
A személyzet sajnos előnyben részesítette a külföldi vendégeket, tőlünk pl. sokkal később vették fel a rendelést a bárban, mint az utánunk érkező osztrák turistáknak.
A félpanzióval nagyon elégedettek voltunk, finom ételeket szolgáltak fel.