2016. augusztus 4.gyerekekkel járt itt 35A személyzet kedves, az ételek finomak. Viszont a szoba csapnivaló. Koszos, foltos, büdös függöny. Koszos matracok, a pótágynak félig kitört lába, minden mozdulatnál recseg. A radiátor alatt vastagon por. Fürdőszoba tiszta, de nagyon ráférne arra is egy felújítás. Az erkélyen koszos, törött műanyag székek.
A szálloda elhelyezkedése és a város kárpótolt mindenért.
2016. július 29.gyerekekkel járt itt 55Nagyon finom, ízletes a gyros, nagy adagokat adnak, szinte nem is bírtuk megenni. Minden frissen és gusztusosan van tálalva. A személyzet kedves, segítőkész. Ha Debrecenben járok, biztos, hogy Őket választom ha megéhezem. :) Kiváló ár - érték arány. Bár tavaly voltunk, de a mai napig emlegetjük.
Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki Debrecenben jár és szereti a gyrost. :)
2016. július 23.gyerekekkel járt itt 55 A szálloda nagyon szép, a személyzet nagyon kedves és segítőkész. A szoba nagyon tiszta, egyedül a kilátás volt zavaró, a szomszéd ház falát láttuk, de mivel csak reggel és este voltunk a szobában, így nem okozott problémát. Az ételek finomak voltak, bár volt amikor reggelinél kicsit később mentünk és a "maradékot" kaptuk.
Nem töltötték már utána. Ezt leszámítva jó élményekkel tértünk onnan haza.
2016. július 23.gyerekekkel járt itt 45Mindennel meg voltunk elégedve, kivéve a gyerek pótágyát, amely nagyon-nagyon kemény volt, akár egy deszka. Pihenésre szinte alkalmatlan.
Ezt leszámítva más kellemetlenség nem volt.
Az ételek ízletesek, változatosak voltak, a személyzet nagyon kedves, segítőkész.
A fürdő nincs túl messze, nagyon kellemes,családias.
kb. 10 perces séta.
2013. július 27.családjával járt itt 55A személyzet nagyon kedves, a szoba tágas, tiszta. Az ételek változatosak, nagyon ízletesek. A lovagi torna és az azt követő vacsora nagyon szuper.
A wellnes-részleg is nagyon jó, bár a kinti medence és napozó rész kicsi, de ez nem tart vissza attól, hogy ne térek még vissza.
Nagyon színvonalas szálloda!
2013. július 27.családjával járt itt 35 A szálloda épülete szép, modern. A személyzet kedves, a pincérek rugalmasak, gördülékenyen megy a kiszolgálás. A játszószoba jó nagy. A szoba tiszta, de az ablakok koszosak, sok a pókháló ( még az étteremben is ). A földszinti szobákban zavaró, hogy a terasz nincs elszeparálva, nincs kirakva asztal, szék, és valami szárító, ahova a törölközőket ki lehetne teríteni.
Az ételválaszték és minőség nem üti meg a 4*-os szintet. A süteményekről nem is beszélve. A wellnes-részlegben a járólap, merülőmedence és a jakuzzi koszos volt, a medence széle algás.