2013. július 29.gyerekekkel járt itt 55Pici babánkkal voltunk a Piroskában. Fantasztikus hely, mindenkinek csak ajánlani tudom!!! Hihetetlenül családbarat!! A piciknek külön "szbában" van a gyerek medence. Még arra is figyeltek, hogy a fürdő mellé kapjunk szobát, hogy a picivel ne keljen átmenni az egész szállodán! Csak ajánlani tudom!!!
2013. július 29.gyerekekkel járt itt 15 A férjemmel és a 2 éves kislányunkkal voltunk nyaralni. A szoba amit kaptunk sötét volt. Olyan sötét, hogy ha felkapcsoltuk az összes lámpát, akkor se láttam annyira, hogy olvasni tudjak. Habár ez nem is volt akkora gond, mert így legalább nem láttuk a mocskot. A wc-ben mindenfélét találtunk. . . . nem részletezném.
A szobában cigis doboz, papír. Szóval gondolom nem is takarítottak mielőtt odaadták a szobát! A gyerekágy matraca konkrétan fekete volt a kosztól. A 3 medencéből a kisgyermek miatt csak 1-et tudtunk használni, mert mind korhatáros. Hiába voltunk ugyanabban az épületben, melyben a vacsora is volt, az étterem csak az épület körbekerülésével volt megközelíthető. Én ezt a helyet (főleg ennyi pénzért) senkinek sem ajánlom! ! ! ! !