2016. március 11.a párjával járt itt 55 Maga a szállás tökéletes volt, tökéletes helyen. Aki szeret nagyokat kirándulni, túrázni annak mindenképpen ajánlom. Az ételek nagyon finomak és sok minden közül lehet választani. A wellnes rész kiemelkedő, főleg a szabadban kialakított jakuzzi. Novemberben voltunk mikor már elég hűvös van , de tökéletesen i tudtuk használni.
A szobák tiszták, tágasak, jól felszereltek és a kilátás nagyon agával ragadó. Személyzet segítőkész és nagyon kedves. A helyet csak ajánlani tudom.
2016. március 5.a párjával járt itt 55Kastélyban volt szállásunk, ide szólt a reggeli kártyánk. Előző este lementünk vacsorázni, nagyon kellemes csalódás volt. Személyzet kedves a hely tiszta és az ételek nagyon finomak. Másnap a reggeli is bőséges volt és teljesen elégedettek voltunk minden kiszolgálással. Ha erre járunk biztos betérünk egy jó ebédre, vacsorára. Az árak átlagosak.
2016. március 5.a párjával járt itt 55Kellemes környezetben nagy apartmanban töltöttünk el egy hétvégét.
Étterem hibátlan volt, kedves a személyzet.
Bőven volt a kikapcsolódásra lehetőségünk.
A wellness rész kifejezetten tetszett,bár lehetne kicsit nagyobb a szálloda befogadó képességéhez számítva. Többféle szauna is rendelkezésre áll.
A helyet biztos fogom másnak is ajánlani
2016. március 4.a párjával járt itt 55 Parkolás a kastélyon kívül van és a szállásig még kell bőven gyalogolni,ez egy idősebb párnak azért körülményesebb. Maga a kastély és a szállás tökéletesen visszaadja a kor életérzését. A szobák tiszták, tágasak és nagyon jó a kilátás. Pihenni tökéletesen lehet akár csak sétálgatni a környéken.
Az étkezés a szemközti csárdában van, ahol nagyon finom ételeket tálal a kedves személyzet. Aki egy hétvégi kikapcsolódásra, pihenésre vágyik az válassza nyugodt szívvel.
2013. november 20.a párjával járt itt 55 Kellemes,csendes kikapcsolódás. Gyönyörű helyen, kiváló túrázási, biciklizési lehetőségek rengeteg látnivalóval és programmal. A szállás kiváló, tiszta. Minden évszakban jó kikapcsolódási lehetőség, aki ide megy a Hotel szabadban elhelyezett jakuzziát mindenképpen próbálja ki.
Az erdei fitness gépek jó felfrissülést adnak a fittness utvonal elvégzése után.