2016. április 5.családjával járt itt 45 Szülinapozni voltunk itt nővéremmel. Imádjuk az ázsiai konyhát. Nagyon szép az étterem és kellemes hangulata van. A kiszolgálás első osztályú, a pincérnő nagyon kedves, aranyos, udvarias volt. Sokat ettünk, sok kis tálkát "termeltünk". Személyes kedvencem a Mangó leves, a pankómorzsában készült hal, az epres fehércsoki tekercs.
Sajnos a tésztaételek és a rizs-köretek mind el voltak hűlve. Bizarr látvány az órákig a szalagon futó 1-1 szem szőlő vagy 1-1 gerezd mandarin. Szerintem erre figyelhetne jobban a management. Ha valaki kifizet egy ilyen összeget, ami nem kevés, akkor bosszantó a látvány. Nyilván nagyon drágák az alapanyagok, de a lazacos ételek mind néhány grammosak voltak. Azért persze szeretjük a helyet és visszajárunk évek óta. De csökken a színvonal sajnos.
2016. január 6.barátokkal járt itt 55 2015 decemberében, a két ünnep között jártunk a Hunguest Hotel Békében. A termálszolgáltatások kitűnőek. Külön kiemelném, hogy szét van választva a meztelen és a fürdőruhás szauna, mintegy szimmetrikusan elrendezve. Így mindkét "műfaj" rajongói kényelmesen élvezhetik a szauna, gőzfürdő, infraszauna szolgáltatásait.
A sószoba kiváló, különösen a ködös napok után jól esett a kristálytiszta levegő. A rönkszauna szintén szuper. A Pávay vizet szintén ajánlani tudom. A kinti termálmedence is fantasztikus. Szép tisztaság volt, a személyzet nagyon kedves és segítőkész. Nem tudok semmi negatívat mondani, mert minden szuper volt! Köszönjük ezúton is!
2015. október 8.barátokkal járt itt 55 Gyakran járunk ide és még nem untuk meg. Az ételek finomak, az étlap gyakran frissül. Az adagok "emberesek", még a saláták is hatalmas tálakon érkeznek. Kissé borsosak az árak magyar pénztárcához viszonyítva, de ez mit sem ront a hely népszerűségén. Ajánlom a koktélokat is. Eddig bármit is ettem náluk, minden ízlett.
Nyáron a teraszon hűsölünk, hidegebb időben az igényesen kialakított "hajóban".
2015. október 7.gyerekekkel járt itt 45 2015. október 4-6-ig töltöttünk itt pár napot. A kastély és kertje csodás, hangulatos. A szobák nagyok és kényelmesek. A wellness-részleg tiszta és minden igényt kielégítő. Kisbabával érkeztünk, a szobába kiságy, fürdetőkád-bekészítés volt, ami nagyon figyelmes gesztus. A személyzet rendkívül kedves, udvarias és segítőkész volt.
Egyetlen negatívum az ételkínálat volt. Mindenben volt gomba, a levestől a főételen át a köretig. Vacsorára kétféle leves volt és kb. 3 féle főétel. A hideg előétel-kínálat egyfajta salátában kimerült. Egyfajta desszert volt, két ízben. Illetve volt churros (spanyol fánkféle), ami ki volt hűlve és azáltal kemény volt, mint a "cipőtalp". A borlapon szereplő borok irreálisan drágák voltak, a minőségük egyátalán nem kívánta ezt meg. Az sem volt szimpatikus, hogy egy kancsó csapvízért 190 Ft-ot számítottak fel. Ezek kicsinyességre utalnak, ami egy 4 csillagos szállodánál nem engedhető meg. Más 3 csillagos szállodában jobban figyelnek az ilyesmire és nívósabb az étkezés. Összességében jól éreztük magunkat, a környék látnivalói egy hétre való programot kínálnak.
2015. október 7.gyerekekkel járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
2015. október 4-én jártunk az étteremben. Korábban hallottunk róla, ezért kerestük fel. A környék nagyon szép, evés előtt vagy után egy séta a tó körül felüdítő. Harcsapaprikást választottunk túróscsuszával. Mind ízre, mind tálalásra csillagos ötöst adok. A mennyiség is megfelelő volt. Egy pohárka Ostoros Merlot-val oltottuk szomjunkat.
Az árak nagyon barátiak, a kiszolgálás picit lassú. Csak egy pincér dolgozott és tele volt az étterem. Volt velünk egy kisbaba is, a női mosdóban lévő két mosdókagyló közötti csempés szakaszon siketrült tisztába tenni a babát. Szép tisztaság volt, így kisgyerekeseknek is ajánlom a helyet!
2015. október 1.a párjával járt itt 55Szép környezet, udvarias személyzet, csodás wellness. Voltunk Svéd masszázson is, ami a vártnál sokkal jobb volt.
Nagyon elégedettek voltunk mindennel. A reggeli ételválaszték pazar. A vacsora is minden igényt kielégítő. A borokat pedig nem kell ecsetelni. . . Délutáni séta a borospincéknél, az egri látnivalók közelsége külön plusz pont.
2015. október 1.barátokkal járt itt 55Többször jártam a Grand Hotel Galyában és még sosem csalódtam benne. Az elhelyezkedése, a környezete fantasztikus. Olyan atmoszférája van, amit nehezen felejt az ember.
Nagy "wellness hotel rajongók" vagyunk, de ez a hotel magasan vezet a listán. Külön dicséretet érdemel a rönkszauna, illetve a hotel konyhája, ami változatos és finom.