2016. október 6.a párjával járt itt 55 Egy hosszú hétvége zárásaként tértünk be a Fehér Amúr vendéglőbe. Nem volt kérdéses, hogy valami halétel lesz a kiválasztott. Én vegyes halászlevet, férjem korhely halászlevet választott. Mindkettő nagyon finom és bőséges volt. Utána már csak egy "könnyebb" ételt választottunk (hortobágyi palacsinta és juhtúrós sztapacska).
Ezek az ételek is finomak voltak és gusztusosan voltak felszolgálva. A kiszolgálás a sok ember miatt kicsit lassabb ment, de nem siettünk, úgyhogy nem volt vele probléma. Az ár-érték arány is rendben volt. Jó szívvel ajánlom, mi máskor is betérünk, ha erre járunk.
2015. február 12.barátokkal járt itt 45 A szálloda nagyon szép környezetben található, de tény, hogy elég retro. Ez nem csak a külsején látszik, hanem a szobákon is. A berendezés és a milliő is visszavezet minket a szocializmus idejébe,(legalább a fiatalabb korosztály is meglátja milyen is volt régen) de tisztaság van, a szobák fölszereltek.
Ezen kívül nekünk a szállodai szolgáltatások nagyon rendben voltak. A személyzet kedves volt, negatív tapasztalatunk nem volt. A wellnes-ben alig voltak, kedvünkért a buborékos részt is elindították. A reggeli és vacsora finom és bőséges volt, mi mindig nagyon jól laktunk. Ami nagyon tetszett a szálloda szolgáltatásai közül, az az ingyenes szombati délelőtti Lőverek túra egy erdész fiúval és a szintén ingyenes vasárnap délelőtti városnéző séta egy iszonyatos tudással rendelkező öreg úrral. Kellemes emlékekkel jöttünk el, és vissza is mennénk. Az ár-érték arány is rendben volt.