2022. július 25.a párjával járt itt 15 Megszálltunk itt a párommal egy hétre, de sajnos kidobott pénz volt! Lepusztult, elhanyagolt, koszos hely. Pókháló, por mindenhol, fürdőszoba küszöb rohad, penészes, szúnyogháló van, de minek? A borostyán be nő az ablakon, csak az a rovar nem jön be ezen keresztül, amelyik épp nem akar. Ráadásul iszonyatosan zajos, pihenésre teljességgel alkalmatlan!
Elviselhetetlen a zsivaj éjszakánként: vendégek, szomszédok förtelmes lármázasa, pofázása, tombolása hajnalig minden egyes nap. (Füldugót vigyél! ! mert aludni másképp tutira nem fogsz! ) A házirendben foglaltak szerint persze az van hogy, hangoskodással tilos zavarni a vendégek nyugalmát. Nos ezt a házirendet itt elfelejtheted, mert egy fabatkát sem ér! Borzalmas! Aki jót akar, az messzire elkerüli ezt a helyet. Ha lehetséges lenne, egy csillagot sem adnék! Ez a hely a nullával egyenlő, senkinek nem ajánlom jó szívvel.