2019. augusztus 13.a párjával járt itt 45 A város termálfürdőjében ajánlották a helyet, amely a fürdőtől pár száz méterre található. Amíg a férjem parkolt, bementem, és a vendégektől érdeklődtem a helyről. "Korrekt"-ez volt a válasz. Tényleg. A kerthelyiségnek nevezett teraszon választottunk helyet, amely nem valami látványos, de a gyors kiszolgálás, az ízletes étel, a szolgálatkész személyzet feledtette a hely kopott mivoltát.
Salamon tálat rendeltünk, amely ugyan két személyre szól, de egy család is bőven jóllakhat vele. A tálon sertéshúsos ételek voltak, és mivel a maradékot másnap ettem meg,tanúsítom, akkor is omlós volt. Az árak szolidak, és a szódavizet grátisz kaptam. Bátran ajánlom mindenkinek ezt a helyet. Nincs semmi hókuszpókusz, csak éppen finom ételek, És tényleg minden korrekt.
2019. augusztus 6.gyerekekkel járt itt 35 Korábban már többször jártunk itt, nagyszerű volt mind a környezet, mind az étel. Legutóbb egy átlagos hétköznapon egy kirándulást lezárandó tértünk be, hogy megkoronázzuk a napot. Nem így történt. Az asztalt kérésre takarították le, az étel is kívánnivalót hagyott maga után. A marhapörkölt zsíros, a galuska íztelen volt.
Az erdei gombás pulykamell sem emlékeztetett a korábbi ételre. levesek is átlagosak voltak. SZóval, Berényiék, vissza kellene térni a korábbi színvonalhoz. Bár elhelyezkedése miatt, mindig teltházas lesz. Remélem, ha legközelebb arra járunk, a régi Berényi fogad bennünket.
2019. július 6.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Már többször jártunk itt harkányi tartózkodásunk alatt. Kellemes környezetben ebédelhettünk. Ízletesek az ételek, a pincérek közvetlenek, segítőkészek, ismerik a menüt. Különösen a táj jellegű ételek ízlettek. A tavalyi halászlé jobban ízlett mint az idei. Férjemnek a babos káposzta azóta is sokszor emlegetett ízélmény. A túró palacsinta kelleme s lezárása volt az ételsornak.
2019. július 6.a párjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Nyugalom, jó ételek, például főzelék is, tisztaság, rugalmas személyzet.
Nekünk egyébként bejött a hely.
A park gyönyörű, de például a wellness-elemek nem működtek ott tartózkodásunk alatt. A takarítás lehetne gyakoribb, és ne csak a kuka kiürítéséből álljon. A szaunafalu csodás, nem volt tömegnyomor, ki lehetett használni a különböző elemeket.
2017. július 14.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Már harmadszor töltöttünk egy hetet a szállodában. Kényelmes, tiszta szállás. Az étkezés, kiszolgálás kiváló, az ételek minősége 5 csillagos. A személyzet láthatatlanul, de mindig tette a dolgát. A szálloda a város központi helyén van. Az árban bennfoglaltatott a fürdőbelépő, ami megkönnyítette a napi fürdőzést.
A kórházi fürdő kellemes, nincs soha tömeg, csendben eltöltöttük délutánjainkat.
2016. szeptember 21.a párjával járt itt 55Mindig szívesen visszatér a család. Kellemes hely. Nem "útszéli" körülményekkel, pedig a régi hetes út mentén található.
Legjobban a gyümölcslevest szeretem. A gombás ételek nem mirelit gombából készülnek. A család többi tagja is fölfedezte a helyet. A férjem nagyétkű, de neki is mindig csomagolnak egy kis "madárlátta" maradékot.
2016. július 9.a párjával járt itt 55 Már harmadszor nyaralunk Hévízen, a Panoráma Hotelben. Szívesen tértünk vissza, és most sem csalódtunk. Ez az az eset, amikor a változatlanság a jó. A hotel elhelyezkedése megfelelő, percekre a centrumtól. A fürdési lehetőség is kielégítő. A személyzet diszkrét, de mindig jelen van, ha szükséges.
A levesbüfé megfelelő, a reggeli és a vacsora fogyókúrázóknak nem ajánlott! Nem lehet ellenállni a bőséges és ízletes falatoknak. A város pedig egyszerűen lenyűgöz a sok gondosan ápolt parkjával. Köszönjük.