2019. május 26.a párjával járt itt 55 Ha finomat keresel és FRISSET, akkor nagyon ajánlom! A Zagyva cukrászdában nem véletlenül kell sorban állni néha. Olyan a sorbanállásra panaszkodni itt, mint nyáron a tömegre a spanyol tengerparton. Ami jó, az jó. Árak korrektek. A kiszolgálók pedig tényleg pörögnek, odateszik magukat, és kedvesek, türelmesek is.
A minőségért megéri kivárni azt a pár percet, míg sorra kerülsz. Jó étvágyat!
2017. október 9.a párjával járt itt 45 Szót ejtek a jó és a picit nem jó dolgokról is. A szálloda fekvése szenzációs, nagyon szép helyen van, nagyszerű lehetőség kirándulóknak és a kikapcsolódásra vágyóknak. Csak reggelit kértünk, így csak arról tudok nyilatkozni,de az ételvalasztek bőséges és finom volt. Bár picit zavart, hogy az Előttünk reggeliző után a morzsa nem volt lesoporve a terítőről.
A szoba, beleértve a törölköző, ágynemű, hibátlanul tiszta. Nekünk ez kiemelten fontos volt. Tetszett. A wellness résznél picit nagyobb medencékre számítottunk, nagyobb társaság mellett mar nehéz lett volna nyugodtan pihenni, de most szerencsénk volt ezzel is. Az öltöző rész picit elhanyagolt volt. A személyzet kedves volt, bár több mosoly a vendegek felé nekünk is adott volna még több pluszt az élményekhez. Összeségében tudjuk ajánlani a szállodát. Hozzátenném, hogy egy P-V időszak keves volt minden lehetőséget maximálisan kiélvezni. Megéri a környékre látogatni.