2016. október 5.a párjával járt itt 25Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Terveztük több éjszakás nyaralást és a próbaszerű pár héttel előtte mentünk körülnézni és fürödni. A fürdő ruhaszekrényben vállfát nem találtunk, a többi nyílt szekrényekben sem! A kinti medencékből csak három-négy üzemképes, a többi nagyon koszos és büdös (nem tisztított) volt.
Azért a fürdés végén úgy döntöttünk, hogy a nyaralásunk inkább más szállodában töltünk ki.
2015. december 7.a párjával járt itt 35Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Első alkalommal jártunk a Balneo Hotelben november elein. Kettő éjszakát töltöttünk a szállodában párommal és az orosz vendégekkel. A szobák kényelmesek, kedves személyzettel. Az ételek finomak és változatos voltak. Sajnos nem fürödtünk sokat az belső-külső és kettő gyógyvizes medencékben.
Az első egész nap folyamán igazán jól éreztünk magunkat. De a következő napon a wellness részleg műszaki meghibásodás miatt a külső medence vízszint alacsonyabb lett, mely a wellness belső területbe hideg levegő behajtást okozat. A harmadik napon már a gyógyvíz medencék sem működtek.
2015. december 7.a párjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Első alkalommal jártunk a Répce Hotelben szeptember hónapban. Nem mindenhol ilyen jó megoldás található, hogy közvetlen folyosón összeköttetésben van a Gyógyfürdő és a csomag ár tartalmazza minden napi többszörös gyógyfürdő belépőt. A szoba kényelmes, de az összes bútor ősrégi 60-70-es évi.
Négy lift van a szállodában, de általában csak 1- max. 2 lift üzem képes volt. Mivel a szálloda vendégek nagyság rendben időskorúak volták, mindenki liftet használt, ezért a liftet sokáig kellet várni, amit kényelmetlenséget okozat állandóan. Az ételek jók, változatos. A Gyógyfürdő zárás után a Répce Hotel Gold-ben fürdési lehetőség volt is. Szóval jól kipihentünk magukat a párommal.
Szeptember hónapban voltunk párommal a szállodában. A szálloda közel van a Budapesthez, csak 70 km. Sokat úsztunk, fürödtünk, ültünk az gyógyvízben és a vízi tornán részt vettünk örömmel. A személyzet szolgálatkész és udvarias. Az ételek jók, változatosak és finom. Sokat setaltunk a környékén, egyszer kimentünk a városba, mely a szállodától 8 km-nél helyezkedik. Szóval jól kipihentünk magunkat és minden pihenésre vágyóknak javaslónk!
2015. június 9.a párjával járt itt 45 2015. áprilisában jártunk itt férjemmel. A párom születés nap volt az alkalom. Jól éreztünk magukat, főleg hogy a hűvös-esős idő ellenére sem keseredtünk el. A félpanziós ellátás mellé minden egész nap egy-egy tál másodikat kaptunk is. A szálloda fedett medencéjük jók, de sajnos nem gyógyvizes, hanem klóros, az úszó medence kicsi.
Még egy jó szempont volt, hogy a szálló a városi Gyógyfürdő napi belépőt biztosít, mely naponta kétszeri belépésre jogosult. A városi fürdő közel van, sok-sok fedett, kinti-benti gyógyvizes és élménymedencével. A kis város nagyon megtetszett, szép zöld, virágos, tiszta és ápolt, pont pihenésre és gyógyulásra szánt.
2014. november 25.családjával járt itt 45 Egy pár év ezelőtt Visegrád irányban jártunk kocsival és útközbe kerestünk egy csárdát, ahol a külföldi vendégünk meg tudnák kóstolni finom hagyományos magyar ételeket. Az egyik környéki lakó javasolt, hogy "Határ csárda"-t keressünk meg. Ott jártunk, megebédeltünk és a megkínált halászlé mindenkinek nagyon ízlét.
Az óta ha arra felé megyünk, minden alkalomban ott ebédelünk, vagy is halászléit rendelünk. November 05-én ismét párommal és az orosz vendégekkel ebédeltünk a csárdában. A halászlé isteni volt! A vendégeink nagyon meg voltak elégedve!
2014. október 27.a párjával járt itt 45 2014 október 20-22-én voltunk itt párommal és St. Pétervári rokon vendéggel. A szállás bungalowban volt, nagyon jó, kényelmes, tiszta, kettő hálószoba, nappali, konyha, fürdőszoba, terrász, stb. A bungalow a kinti termalvíz és úszómedencéhez csupán 10 m gyalog, szép gyönyörű parkzona. A személyzet kedves.
A vacsora változó finom, de a sütemény kinálat nagyon minimális (hiányzott), a reggeli altalában tojás-virslis volt csak. A Wi-fi volt, de az internet rosszúl müködött, állandoan szakad.
2014. január 27.a párjával járt itt 55 A pihenést hétfőtől péntekig vettünk igénybe. A félpanziós ellátás: svédasztalos konyha nagyon jó. Az erkélyes Superior szoba kellemes, tiszta, a személyzet kedves. A termál víz (36-38, 25-26. fok) és wellness részleg mind kettő szálloda épületben de. 7. óratól este 9. óráig benti-kinti medencék igénybe vehető.
Négy éjszakát töltöttünk, azért ajándékként OEP kezeléseket kaptunk, mely iszap, vízsugármasszázs és masszázs tartalmaz minden nap. Egyetlen egy kivétel, hogy a kinti úszó medencében víz 15-16. fokos volt.
2013. november 20.családjával járt itt 55A szolgáltatás és szállás nagyon jó. A szobák tiszta, minden volt benne, amire szükségünk volt. Az étkezés nagy választékban, napról-napra váltózó és kiváló. Remek a wellness részleg, termál víz és a vízi torna, főleg a vízi torna mester, mely naponta több szór és vidámon tart az torna órákat. Szívesen megyünk oda pihenni még! Milcsi.