2016. október 3.a párjával járt itt 55 2016. október 02-án, a férjemmel jártam itt. A "Csömöri Csatangoló" túra után megéheztünk. A túrán Csutak nevű kutyusunk is velünk volt, és ez a tény korlátokat szabott az étterem látogatási lehetőségeinknek. Mivel ruházatunk a turista életet fémjelezte, 13 km legyaloglása utáni állapotban, úgy döntöttünk, hogy megnézzük hogy nyitva van-e még ebben az étteremben a kerthelyiség.
Sajnos nem volt, de mielőtt lógó orral elkullogtunk volna, nagyon készségesen kinyitották és megterítettek nekünk. A kiszolgáló személyzet nagyon készséges volt. Pillanatok alatt kaptunk ital és étlapot, a kutyus egy tálkában vizet. (Még erre is figyeltek. ) A felszolgált ételek és italok minősége kiváló volt. A férjem csömöri gombóclevest és pacalpörköltet rendel, én harcsapaprikást ettem juhtúrós sztrapacskával. Az ételek íze, minősége és hőmérséklete kifogástalan volt. A kiszolgálás, gyors és udvarias. Nem volt hideg, de még arra is figyeltek, hogy kapjunk ülőpárnát az elvileg zárva lévő Levendula teraszon.