2016. augusztus 17.a párjával járt itt 45 Szállast főként a kedvező ár miatt választottuk nem csalodtunk kiválo volt az elhelyezkedés kozel mindenhez parkolas sajat hely biztositva szobánk a fsz volt erkély terasz egybol a kertbe erkezhetunk kutyaval mehetunk boldogok voltunk nagy szoba volt inkabb lakas konyha halo nappali mosdo.
Tvnk nem mukodott sajnos de masbap egybol kaptunk egy modern keszuleket igy mar jobb volt hajszaritott lehet kerni a recepcion segitokeszek a jegyeket is itt vettuk meg a strandra. Pici negativum h 2 nap alatt 1 x se jott takarito pl wc papir kivolt szamolva nagyon a torolkozo is jolett volna ha kapunk frisset mert nem szaradt meg az anyaga miatt a kádban nem igazan akart lemenni a viz 2 lefurodve mar altunk egymas vizébe. A reggeli nagyon masodosztály volt inkabb kontinentalisbak irnam mint svedasztalnak en gluten erzekenykent vittem magambak zsomlet bolt ugyan rantotta de egyikbak volt virsli masiknak mar csak parolt zoldseg reggelire ezt nem ertettem valami szalonna jolesett volna ill a kemenytojast jobb ha en pucolom meg mint ahogy volt negyedelve szetesve gusztustalan szetesett. ezzel sajnos nem voltunk megelégedve. de ezek ellenere is ajanlom a helyet mert kompenzalnak a kedvesseggel es kutyabarat is persze árban plusz ha viszik de ez termeszetes
2016. augusztus 17.a párjával járt itt 55Hévizre erkezve egybol kiszurtuk a csárdát mivel az utcában volt a szallasunk igy kezen fekvo volt a hosszu ut után már nagyon éhesek voltunk nem csalodtunk adagban izekben kiválo volt egybol leultettek kutyabarát hely libacombot ettunk finom volt elégedetten távoztunk meg aznap este visszatértunk vacsira is halászlét valasztottunk menyei volt a hangulatrol elozene gondoskodott finom muzsika melé finom ételek fullon volt a hely de gyors kiszolgalas es udvarias is .
2016. augusztus 17.a párjával járt itt 55Felmentünk ajánlásra az égregyre itt ez az étterem volt szimpatikus hangulatos helyszin zöldben megteritve kilátás szuper rengeteg kulfoldi de helyet konnyen kaptunk egybol foglalni nem lehetett így szerencsen mult.
Kertunk 1 uveg bort es mi a római 2személyes tálat kértuk amin inyencségek voltak nem panaszkodtunk jolaktunk maskor is szivessen jönnenk kutyabarát hely egybol kapott vizet plusz pont figyelmesseg .
2016. augusztus 17.a párjával járt itt 45Nyaralásunk alkalmával elátogatunk ide is sok szepet olvastunk róla és nem csalodtunk 12kor nyitott hétfön mentünk és kb 20p teltház lett a teraszon nyugis kis hely szuper neves szakácsokkal előételnek padlizsánkremet kertem piritossal masodiknak kacsamell erdeigyumi mártással aminek valami kulfoldi gurme neve volt de ha megolnek se jut eszembe h mi a neve finom volt szep talalas nyilvan az adag itt pici senki ne 1 csárda tanyerra szamitson itt az izek kulonlegesseget kell élvezni parom szűzérmet rendelt meg voltunk elégedve ugraltak korulottunk rendessen.
2016. augusztus 10.a párjával járt itt 25Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Utazásunk célja Baja volt megkerestem milyen éttermekbe erdemes természetessen halászlét enni okes Sobrira esett a választas . Kint a teraszon foglaltunk helyet rendelten 1 harcs halászlét párom vegyeset ponty es törpeharcsa én tészta nélkül kértem .
A tányér messziről büzlött kicserélték a másik is szomoru voltam na mikor kihozták meg inkább csak a vegyes halakat hozták ki ponty es torpeharcsa az en sima harcsám nem volt rajta mire szová tettem kozoltek h én pontyot mondtam remek. Nem megyek legközelebb az tuti a leves finom volt a halat jobban szerettem volna ha filezve hozzak plusz kertem halbelsoseget hát az nincs persze szombati alkalommal mért is lenne na mindegy is összeségében nem tetszett Szegeden százszor hangulatosabban hozzak ki bográcsba a leveseket itt 1 orias atlatszo piklibe volt es szetesett halak .
2016. június 20.a párjával járt itt 45 Pécset barangolva benézztünk 1 barátunk ajánlására aki helyi . Szimpatikus kis hely bár résszel kiülös és benti résszel ebédelni jöttünk kicsi volt a választék balkán konyha számunkra ismeretlen csevapcsicsi és társai kiszolgálás rendelés furán megoldva pultnál bárba csak kpvel fizethetsz aztan a másik pultnál az étterem végébe étel rendelés furi volt a pincérnő de sebaj leültünk kutyabarát hely ez pozitiv gyorsan kaptuk az ételeket finom sörök vannak nagy választékban én török teat ittam jo volt .
főétel semmu extra pisztráng grillezve salátával kicsit égett ize volt a galnak oriasi sodarabkák disznek vagy nem tudom de jol ráharaptam kellemetlen ,csevapcsicse olyan mint sima hamburger pogácsa csak nudli formában friss lepénnyel .
2016. március 22. járt itt 45Ismerősöm ajánlására látogattunk el a zilába mar elsőre kellemes helynek tünt sokan voltak de foglaltunk jó az étlap én kacsacombot kértem krumpli es patoltkápival nagyon finom volt kp nagy adag haza is hoztam belöle sütit nem ettem mert nem volg gluten es laktoz mentes süti sajnos pedig szep a cuki resz is de enni még jövök tuti a kiszolgalas kicsit lassu ha sokan vannak neha emlekeztetni kella pincernot h meg igen varjuk a colat es a sort de ez elofordul az ar nagyon barati jolaktunk .
2016. január 21.a párjával járt itt 55 Január végén látogattunk el a párommal fiatalok vagyunk így nagyon nem zavart pl h jaja kulcsos a szoba és nem kártyás tökéletes a szoba bár az ágy lehetne nagyobb.
Hétközben voltunk de sokan voltak a szállodában hó is volt nagyon sok még szánkóztunk is az itt bérelhető szánkóval a közeli kilátonál minden 1 helyeb szuper a wellnesz ott játunkor minusz 10fok volt de a jacuzzi szamunkra pont jo meleg volt a szanuna elott lesozhatnának mert oda fagyott a viz és a papucsba jokat lehet korizni . kiszolgálás szuper talán tul oda is figyelnek mindenre maximalisták ami szamomra kellemetlen volt hogy keves gluten mentes vagy laktozmentes étel volt pl néha vacsira csak 1 sima natur pulyka szelet jó lett volna a sok rántott és tejszines dolog között és levesek is mindig ragus tejfölösek voltak meg tejszines gyumileves. azért 4csillagnál erre is oda figyelhetnenek amugy számitottam rá h így lesz ugy h nem csalodtam .
2016. január 21.a párjával járt itt 55 A szemközzi szállodából atugrottunk 1 fincsi kavéra és sütire megujult turista szállás épületébe nagyon jó lett vagány fiatalos modern egyszerü de nagyszerü a pultnál lehet rendelni van minden ami 1 hideg télben jó borok rövidek stb en nagyon pozitivan értékeltem hogy volt laktozmentes tej is a kavéhoz .
tiszta nyugis környezet kandaló nagy tv wifi ami kell érdemes beugrani ha áfásztál és ha nem .
2016. január 8.a párjával járt itt 35 A corvin sétányon jó helyen van az üzlet nagyon fiatalos a berendezés sokan voltak de volt asztal . Elsősorban azért jöttünk hogy glutén es laktoz mentes hambit együnk neten láttam illetve ajánlották. Kiszolgálás preciz minden ki van írva össze válogathatod a feltéteket és h milyen husit akarsz milyen buciban szosszal szoval szimpatikus volt .
sajnos a mosdo koszos arra nem figyelnek minden tiszta por vizkő stb az asztalok is idő hiányában kicsit morzsássak . a szendvicsbe semmi extra finom volt de ahogy sejtettem nem volt jó a gm buci morzsolodot fura ize volt de glutén érzékenyként megszoktam má h mindeb más. de plusz pont hogy figyelnek rank is étel allergiasokra páom rendes bucit evett finom volt az üdizőkben nincs hiány én a 3dl izesitett rubicon mangosat ittam mrg lischet imádom de van dr peper is minden mennyiségben. összeségében nem csalodtunk gyors étterem szint. angus marhát kértünk ami 1700 pluszba nem nagyon hiszem h azt kaptunk szoval nem éri meg inkávb sima marhat egyetek az csak 1200