2015. november 5.barátokkal járt itt 45Már régen el akartunk jönni ide és most meg is tettük előre látható volt hogy ez olyan hely ahova azétt mész hogy poszold a közöségi oldaladon hogy jaj uristen itt voltam és ettem 1 méregdrága oreos sajttortát és igen így is volt :) nagyon szep francia hangulatu nekem olyan Marie antoanett hangulatu burzsuj ,igazábol kedvesek de valahogy mégis ugy feszeng mindenki annyira mű az egész hogy már szinte rosszul érzed magad ,meg persze mikor a számlát hozzák az is durva 1500ft 1 süti ami a kintről megközelithető kis mini vintage fagyizoban 900ft na bumm hát jol átvágtak bent minket biztos az élmény és a fotok miatt drága ha bent eszed meg ugyanazt mint a kinti boltjukba .
ezek után inkább rossz szájizzel mentünk el 1 magyaros csárdába ahol már felszabadultabban éreztük magunkat.
2015. november 2.a párjával járt itt 25 Elmentünk Miskolctapolcára és megnézztük magunknak ez a kalandparkot is nagy halloween buli hangulatotott remélve.
Maga a park még épülöben nagyon jó hely lesz addig is van ez a sörkert ami kivül belül hangulatos kis rönkház
Belépve feltünt hogy picit kaotikus a kiszolgálás de nem gyanakodtunk egyből lehuppannk 1 ablak meletti helyre jött is a pincér tuti új volt mert semmihez nem értet a szezonalis étlapot is a koléganő hozzta utánna ha kérdeztünk valamit jaj oda rohanok megkerdezem a szakácsot borzasztoan amatör volt a 40éves kis pincér,még itt türelmesen mosolyogtunk kiválasztva 1 marhapofa valami köttel ami olyan volt mint a rizs de nem az én 1 lazacot ettem krumplival némi saláta nem volt rossz de sosem értem mért sporolnak pár saláta levélen ,na ez a menü 1óra várakozás után érkezett meg . szörnyü volt mikor oda jött a kolegina és már a második teát akarta hozznia nekem amig a kaja még érkezés alatt volt ,nem tudtam palástolni hogy elkeseredet voltam ,kevesen a há vendégei voltunk a gundel palacsintakra sajnos az is száraz volt hullot ki belöle a dió ha az volt egyáltalan . Ennél többet vártam volna hisz a hely maga csodás a környezet nagyon igyekeztek a dolgozok is de valahogy még is amatörre sikeredet ezt nem engedhetnék meg maguknak mikor be van hirdve hallowen tudtak hogy sokan lesznek. Remélem össze kapják magukat ha esleg olvassák
2015. augusztus 25.a párjával járt itt 55Sokszor voltunk már itt mindig van szabad asztal gyors a kiszolgálás hangulatos és a hamburger oriasi nagy a husi is finom jolaktunk máskor is jövünk. kényelmes nyugodt környezet mindig elropogtatjuk a kitett mogyorot mig várunk az ételekre addig lehet sportott nézzni a kitett tvken is ,az egész családnak jó élményt biztosít a hely van bőven parkoló és terasz resz is
2015. július 26.barátokkal járt itt 35 Közel budapesthez sokszor kiugrunk kirandulni akár tél vagy nyár van . mivel ez az 1 étterem van igy sok választas nincsen de nem is kell.
terasz hivogato bár ha sok embert össze fuj a szel akkro nagyon uszik a kiszolgalas nem foglalkoznak ugy a vendeggel mint kellene ezt tobbszor tapasztaltam sajnos az éttelek nagyon ne kiugroak probalkoznak ezzel azzal de nagyábol ugyanaz mindig az étlap,ha dietazol csak a sali es kis halacska marad ,a tobbi magyaros kaja elfogadható,nincs nagy választék,desszertek persze csupa gluten es tej semmi gyumolcsos tál vagy olyan ami jo azoknak akik nem ehetnek az elobbiekben emlitett dolgokat. pedig ez a mai vilagban egyre inkabb figyelmet igyényelne a vendéglátotol
2015. július 26.barátokkal járt itt 45 1 napra érkeztünk és amugy mindig ide jövünk enni szerintem ez a legjobb étterem itt pedig kiprobaltunk mást is de ez vált be ,mindig van hely kedves gyors a kiszolgálás jó az étlap és végre gondolnak az ellergiasokra is igy már az etlepon latod miben van mondjuk gluten vagy tej eldugva.
mindig rendelek 1 csésze halászlet harcsával aztan főétel most rose kacsa volt szeder mártással és burgonya sztem a szosz inkább hasonlitott 1 szilva lekvárhoz nem annyira paszolt a kacsához kevés volt a köret a krumplibol 4db volt picike. ennek ellenére legkozelebb is jövünk mert mindig jot ettünk itt.
2015. június 11.a párjával járt itt 55Imádtuk a környéket és ez a hely szimpatikus volt mindennek a tetején panoráma nyugis balcsira nézzett kisfaludy tálat kértünk és forrásvizet itt még nem alkoholizáltunk mivel lent remek pincék vannak végig ide csak a látványértés a felséges ételekért jöttünk jól laktunk bőséges tál volt de elfogyott lassacskán.
2015. június 11.a párjával járt itt 45 Ezelött még nem jártunk badacsonyba de éreztük jogy tetszeni fog ehhez sikerultkivalasztani a megfelelő szállást is ugy érzem 2 éjszakára. kedvesek nagyon szép modern a hely szoba tágas oriasi privát terasz van bár a szunyoghaló elkélne,hogy levegőztettni este ne csak a légkondival lehessen.
inkább a balcsiban pancsoltunk és a helyi dolgokat nézztük meg minden 1 köpésre van. így a szállodában keveset vagyunk de pozitiv legközelebb is vissza térünk.
2015. május 16.a párjával járt itt 25 Balaton füreden jo helyen a kikötöben gondoltuk jó lesz probáljuk ki megbántuk sokkal jobbra számitottunk de nemhozta a szintett. kevés az étlap alig van választék a halászlé sürü es iztelen meghatarozhatattlan meg jo h csak1 csészével kértem ,salátat rendeltem jol csengő angus bélszin csikokkal na most ez ugy nézzet ki h valami borzasztoan edes ketchupos volt a hus es a saláta kimerült 1 egész kigyouborka karikara vágva meg 3 paradicsomszeletke es 3salata level ami keserü volt pff .
soha többet . megtévesztő diszes hely de kaja menyisége és minősége is gyatra lehuzos hely meg a mosdo is 300ft h ne h bemenjen az aki nem fogyaszt 7ezerert ,szánalmas.
2015. április 28.a párjával járt itt 35 Én nagyon szerettem ezt a helyet ,de egyre inkább ugyérzem megkopott a fénye nagyon a külföldiekre alapoznak nem újítanak az étlapon egész évben ugyanaz a kinálat pedig lehetne szezonálissabb. A kerthelyiségben csatorna szag csavarja az orrunkat így atülünk előre mert ugye ott legalább nem halatszik a cigány zene.
Az étel már kis adag pedig régen a steak nagy volt most meg kiszurják a szemem 1 aprocska hussal salátával sporolnak nem értem mért ,csodálkoznak h nem kérsz desszertett én erre azt mondom nincs se glutén mentes se tej mentes édesség ami szerintem fontos lenne,nem csak a szokásos 5db desszert kéne palacsinta tejel josok lisztel vagy somloi ami szintén . A csoda leves a velős csonttal is aprocska pedig imádtam .
2015. április 24.a párjával járt itt 45 Nagy kerthelység nagyon szimpatikus hangulatos kis lámpácskák azasztalok melett egyedül csak az zavaró hogy dohányoztak sokan jobb lenne valahogyan elkülöniteni őket és a nem dohányosokat akik ugyanugy szeretnék élvezni a szabad levegőt és a kerthelyiségben vacsizni.
Hátszint rendeltem vörösboros gyümölcsös finom volt bár a kés nem felelt meg erre a célra (vajazó lehetett)nagyon életlen így a párom bicskájával vágtam fel lehetett volna puhább a hús itt ott rágos volt. Legközelebb más választok hátha,pincérek kedvesek gyorsak voltak ,borok finomak.