2014. április 22.családjával járt itt 55 Nagynénémmel 3 napot töltöttünk el 2013 augusztusában Balatonszárszón az SDG Hotelben. Csodálatos volt! ! A mai napig visszasírom! ! Mondtam is, hogy nem kell ide Honolulu, boldog lehet a magyar ember Balatonszárszón is! ! A szállás csodálatos volt. Modern szoba, szobaajtó, zuhanyozórészleg. Kellemes ágy.
Napközben sokat úsztunk,hiszen remek a strandja Balatonszárszónak. Kellemes,homokos a part, a víz mossa a partot, mintha tengerparton lennénk. Biztonságosan lehet úszni,hiszen ezen a részen nem járnak hajók! Este jót aludtunk a kényelmes ágyban. Reggel boldogan ébredtünk és nagyon finomat reggeliztünk a svéd asztalról. Főleg a virsli volt fenomenális! ! Visszavágyunk hozzád ,SDG HOTEL! !
2013. július 28.családjával járt itt 45 Gyakran járok ebbe az étterembe hétköznaponként ebédelni. Finom a menü, 950 Ft jelenleg egy napi menü ára, amely tartalmaz 1 limonádét, 1 levest és 1 második fogást. Néha egy kisebb sütemény is tartozik az ebédhez. Van olyan nap,amikor ételhordóban viszem haza az ebédet harmadmagamnak.
Ilyenkor többször is hanyagságra vagyok figyelmes: Amikor A" menüt rendelek "B"-t adnak. Ez többször is előfordult már. Vagy: Lehagyták a süteményt,holott az étlapon szerepelt,hogy jár az aznapi menühöz sütemény is,és az ételhordóba mégsem tették bele. Három adagot vittem haza ételhordóban és az egyik palacsinta égett volt. Ha ott eszem meg a helyszínen az ételt, ilyen baklövések nincsenek. A személyzet,felszolgálók kedvesek. Mindent összevetve Jó minősítést adok az Amadeus étteremnek.