2013. május 21.a párjával járt itt 25 Csupa jót hallottam a szállodáról. Gondoltam foglalok 1 szobát és megnézem szeretek Pécsre járni. Minden ok, átutaltam a panorámás feláras szobaárát, közölték is a szobám számát. Gondoltam szuper kilátás lesz a felár megéri a szép pécsi látványt.
Megérkeztem a férjemmel együtt, már első körben a recepciós közölte, hogy másik szobát kaptunk, hát elfogadtuk, mert nem tudtuk, hogy az milyen lesz. Na ekkor ért a pofáraesés. Az első emeletem balra az első szoba (3 lépcsőn kell lemenni a szobába)rossz sejtéseim vannak. Mit gondoltok mi volt a panoráma a napozóterasz kövezete, az ablakunk a kövezettel volt egymagasságba, ha kinéztél a napozóágyak alját láttad és a napozók seggét, meg hogy állandóan kiabálnak beszéd gyanánt. Na a piálásukról már nem beszélek. Az egyik ablakon nem volt függöny, igy a szobába folyamatosan beláttak. Sőt még, ha ez nem lett volna elég, plusz a konyha ventilátora a 2 ablak közé volt betéve és éppen elkezdték a vacsorát sütni "rántothús" elképesztő zaj és bűz volt. Az ablakot nem volt értelme kinyitni, mert büdösebb volt kint, mint bent. Na ekkor elszakadt nálam valami - lementem reklamálni, volt sok üres szoba, de mindre azt monták, hogy foglalt. Kértem a szálloda vezetőt, de nem volt bent, stb. . . vita. . . sajnálják, de. . . . Ettől az egésztől egy mellkasi rohamot kaptam. Nem vagyok egy hisztis tyúk, szeretek szerényebb körülmények között is nyaralni, de ez amit igértek és kaptunk helyette ez kiboritott, főleg, hogy a férjemmel jól induló romantikus napokat szerettünk volna itt eltölteni. A hotel tönkretette a szabadságomat, elvette a kedvemet és még a lelkem is megsérült a kapzsiságuk miatt. Hát én biztosan nem ajánlom senkinek. Aztán mikor látták milyen állapotban vagyok hoztak egy békitő csomagot, de azt már. . . [szerkesztő által moderálva]. Borzalom milyen mérges leszek még most is, hogy irok róla. Szóval ha ide tévednétek a napozó melletti szobát semmi pénzért nem vegyétek ki. "főleg ne panoráma felárral" ha csak nem seggnézésre jöttök! ! ! !