2019. szeptember 12.gyerekekkel járt itt 25 Bejelentkezeskor a recepciós úr ,folyamatosan számító gépezet. A szálloda, régimódi,lelakott. Az ágy nagyon kényelmes volt. A második csalódás,a vacsoránál ért minket. A fürdőszoba koszos. , a tükör tetején újnyi kösz,por volt rakodva. A kádban álva nem szép látvány volt. Hét óra körül mentünk le vacsorázni,de már alig volt étel.
Szóltunk, vártunk,de az ételeket nem pótolták. Már több 3csillagos szállodában jártunk,de egyikben sem tapasztalatunk ilyesmit. Nagycsaladként utaztunk. többet nem fogtunk itt megszállni.
2016. szeptember 27.gyerekekkel járt itt 55 A szálloda egy nagy parkban található. Nagyon szép környezetben. A szobák kènyelmesek. A fürdőszoba tisztaságával volt problémánk. A wc kagyló lábazatát mièrt nem takarítják. ? Az étterem nagyon szép. A személyzet egyáltalán nem volt segítőkész. Ha kèrtünk valamit ,pl kis kanál helyett nagy kanalat , szó szerint úgy dobták oda.
Kilenc órakor mentünk reggelizni. m ásodik nap,már csak tojás rántotta volt. Közöltèk hogy más már nem is lesz. Kilenc óra után nem volt választék. Össze hasonlítva a siófoki Erzsébet szállodával,ahoz képest itt nagyon rossz élményekkel távoztunk. Siofokon bármit kèrtünk,kèszsègesek voltak,nemcsak párizsi még zala felvágott volt,hanem volt paprikás szalámi,sonka. Bundás kenyêr,stb. Minden ètkezèsnèl több,ès jobb volt a választék. A siofokinál voltak kancsok. A balatonőszödinèl 1dl poharakkal kellett szaladgálni a vizes tartály hoz ,ha megszomjaztunk. A programok jók voltak. Az ètkezèsekkel voltak a problémáink,ès nem csak nekünk.