2019. október 17.egyedül járt itt 55 Évek óta járok ide. Folyamatosan bővül, szépül a hely. Az állatok többsége jól érzi magát, néhány gondozóval szót lehet váltani és érdekes dolgokat megtudni. Az új részen még nem készült el minden, de kisgyerekeseknek érdemes oda is elnézni. Többnapos program. Ajándékot butaság ilyen helyen venni, ahogy ételt is, otthoni szendviccsel sem fog senki kinézni innen.
Az állatoknak viszont a helyi eledelt vegyétek meg, De jó is lenne, ha máshol se kenyérgalacsinnal etetnék a madarakat. A cápasuli jó ötlet. Hőségben, rossz időben menedékhelynek jó a Varázshegy. Felnőtteknek sem utolsó élmény.
2019. október 17.egyedül járt itt 25 Az adagok egyre kisebbek, gyakran ízetlenek, langyosak, túlárazottak, akár egy natúr rizsköret is. A grill zöldség túl olajos, egynemű. édesburgonya köret majd 800-ért, cserébe néhány pálcika a tányéron. Finom volt, de ennyiért félreáll az ember szája. Szép törekvés a minden mentesség, de nem árt az óvatosság.
Az alkalmazottak sokszor nincsenek tisztában vele, mi miből készül. A többség segítőkész és jófej, de van egy-két nőnemű dolgozó, aki tiszteletlen és hazug a vendéggel, és látszik rajta, hogy ezt élvezi. Ezeknek semmi keresnivalójuk a személyzetben. A munkaerőhiány sem ok, hogy felvegyék az ilyet. Korábban jobb volt a színvonal. Kicsi a hely, túl nagy asztalok, túlzottan drága a legegyszerűbb étel is. A tisztaság viszont oké.