2014. szeptember 17.a párjával járt itt 45 Ezt a pár napot ajándékba kaptam a páromtól. Jól éreztük magunkat, és szívesen maradtam volna még. A wellnes részleg nagyon tetszett,az ételek is csak a reggeli volt mindkét nap ugyanaz, ezt én kicsit kifogásoltam. A másnapi vacsora az nagyon ízletes volt gratulált is párom a séfnek,nagyon elvolt találva minden.
Ami nem annyira tetszett, hogy a hűtő olyan hangos volt a szobába, hogy inkább nem használtuk, a tv-t volt hogy egyáltalán nem lehetett nézni,mert nem volt rajta jel. Egyébként nagyon szép a szálloda. Ettől a pár dologtól eltekintve ajánlom másoknak is.
2014. augusztus 26.a párjával járt itt 45 Ezen a nyáron párommal töltöttem el egy hosszú hétvégét itt. Már évekkel ezelőtt jártam itt és kíváncsi voltam a felújítások után milyen lett a szálloda és a wellness rész. Párom először járt itt és nagyon elvolt ragadtatva az egésztől. A wellness rész szerintem jobb lett , a szobák is , csak a klíma nem működött a szobában, és a tisztaságra szerintem azért még jobban odalehetne figyelni.
A fürdőszobában a wc ülőkét a párom igazította a helyére mert szinte le volt esve. Ezekre az apró dolgokra jobban oda kellene figyelni,mert az árakat nézve nem egy olcsó helynek számít. Azt én is különösnek tartom, hogy a parkolásért elég magas összeget fizetettnek a vendégekkel. Az ételek viszont ízletesek, és bőségesek . Összességében mi azért jól éreztük magunkat, a várost imádjuk és mindig van felfedezni való.
2013. november 22.családjával járt itt 55Jó helyen,és nagyon jó Wellness részleggel rendelkezik. Az étkezés tekintetében bőséges,és sokrétű,az árat illetően ezidáig látogatott szállodákat illetően messze a legjobb. Csak ajánlani tudom azoknak akik tényleg pihenni szeretnének. A személyzet segítő -kész,külön jó, hogy a parkolás megoldott , fürdőköntös a szobába bekészítve,és nem kell külön fizetni érte .