2014. szeptember 17.barátokkal járt itt 45 Ezt az éttermet egy kollégám ajánlása után kerestük fel. Kimondottan ezért mentünk el Siófokra, hogy itt elfogyasszunk egy ebédet barátainkkal. Az éttermet könnyen megtaláltuk. Igaz, hogy a pincérek megjelenésére várnunk kellett, de ezt betudtuk a vendégek nagy számának. A rendelés felvétele után már a fogásokat hamar megkaptuk.
Nagyon ízletes volt minden amit fogyasztottunk és bőséges. Ott készített bodzás gyümölcsös limonádék is voltak az ital kínálatban, amik szintén nagyon kellemes ízűek és üdítőek voltak. A kellemes meglepetés a fizetéskor ért bennünket, hiszen ismerve a Balatonnál lévő árakat, sokkal magasabb összegű számlára számítottunk.
2014. július 16., kollégákkal járt itt 55Nagyon hangulatos hely. Évek óta visszajárunk. Legutóbb júniusban jártam ott kollégákkal. 50-en voltunk, de most sem kellett csalódnom. Gördülékenyen, gyorsan ment a felszolgálás, az étel bőséges volt, a kiszolgálás udvarias. Mindenki meg volt elégedve, ami ennyi embernél elég nagy elismerés. Remélem, hamarosan újra el tudok menni, mert ide mindíg jó visszatérni.
2014. július 16.gyerekekkel járt itt 25Évekkel ezelőtt többször is megfordultunk ebben a csárdában, majd 1-2 év kimaradt. Célirányosan ezt a helyet választottuk ki egy családi összejövetel számára. Nagy a valószínűsége, hogy egyhamar nem fogunk visszavágyni. Maga a hely, hangulatos, a tisztasággal sincs semmi gond, de nagyon sokat kellett várni az ételekre, egyikőnknek nem jutott leves, hideg volt az étel, kevés és ízetlen.
2014. július 16.barátokkal járt itt 55Nagyon hangulatos, barátságos és előzékeny kiszolgálás, sokszínű ételválaszték, ízletes fogások. Júniusban jártunk ott, barátokkal, de amint alkalmunk lesz visszamegyünk. Az adag egy kicsivel lehetne nagyobb, de nagyon finom volt, megfizethető. Az egyetlen hiányossága, hogy soha nem találtam volna rá, ha a barátaink nem ismerik és hívnak meg, és ezt nagyon sajnálnám.