2018. június 8.a párjával járt itt 15 Rendeltem egy gulyás menüt. Úgy nézett ki, mint amit az előző napi maradékokból öntöttek össze. Az íze savanyú volt, nagyon zsíros és hideg. A táblára hiába volt kiírva a menü ára, fizetéskor a 2 szelet kenyérért 200 Ft-ot és 5% szerviz díjat számoltak fel pluszban, ami sehol nem volt feltüntetve. Csalódás volt számomra a mai ebéd!
Az este folyamán erős hányinger gyötört, amit csak gyógyszerekkel tudtam enyhíteni. (Csak megjegyzem, hogy előző nap, más étteremben nem kellet a kenyérért plusz díjat fizetni, és a kötelező szerviz díj is furcsa egy strandon) Senkinek NEM ajánlom! !
2018. március 18.a párjával járt itt 45 3 nap 2 éjszaka februárban. A szoba: A fürdő ajtaja annyira szorult, hogy attól féltünk, hogy egyszer bent maradunk. A mosdó körül nincs pakolási lehetőség, a szappanadagoló olyan lent van, hogy nem lehet használni. A tükrön több helyen vakfolt található, valamint a csempe erősen vízköves. A terasz ajtó szigetelése rossz, a hideg húzott be az ajtó alatt.
Az ágy kényelmetlen. A köntösök rongyosak. A wellness mosdójában az ott tartózkodású 3 nap alatt sem pótolták a kéztörlőt. Az élménymedencében délutánra annyira lehűtötték a vizet, hogy mindenki kijött belőle. A dögönyöző beindítására 3 óra várakozás után került sor miután szóltunk. A válasz annyi volt, hogy ki van adva, hogy le kell kapcsolniuk, ha nincs ott senki. ( csak nem volt aki vissza kapcsolja). A jacuzzi víz hőmérséklete is túl hideg volt, de a jelzés után felmelegítették. A személyzet udvarias volt. Összegezve azért jól éreztük magunkat.
2017. június 20.a párjával járt itt 45 Már alig vártuk a kikapcsolódást, mivel Galyatetőn még nem jártunk. A környék gyönyörű, bár az utak megviselik az autó futóművét. A szálloda elhelyezkedése csoda szép. A személyzet a wellnes részlegben minden alkalommal amikor elhalad az ember köszön, ami kicsit túlzás ahhoz képest, hogy a takarító személyzet egyszer sem köszönt.
A kinti jacuzzi 2 napig nem üzemelt sajnos. Az esőztető zuhany variációkat szintén műszaki probléma miatt nem lehetett kipróbálni. A liftet főként a szakmunkások használták a felső szint felújítása miatt, ami elég nagy kosszal járt. Az étel bőséges és finom. A szobakulcs leszakítja az ember zsebét. A szobákban lévő tv csatornák száma elég szegényes és akadozó. A fürdőben nincs olyan lámpa, ami a borotválkozásnál meg világítja az arcot, mert a meglévő szpot lámpa hátunk mögül világít. Ennek ellenére kellemesen éreztük azért magunkat
2017. február 8.a párjával járt itt 55 Hétvégi pihenésre érkeztünk, minden nagyon tetszett, a szoba tiszta és kényelmes volt. A wellness tágas, sajnos a sok vendég miatt már a 14 órára érkezők a köntösüket nem tudták lepakolni, mert minden nyugágy szék és fogas le volt foglalva. A törölközők kiválóan kipihenték magukat, mert az ágyakat más nem foglalta el.
Erre az úszómester kicsit figyelhetne. A víz hőfoka tökéletes volt, mindenki választhatott megfelelő medencét 28-38 fokig. Az ételek finomak voltak, fogyás esetén azonnal pótolták. Ami hiányzott talán az egészséges étkezéshez szükséges teljes kiőrlésű pékárú, valamint roston szárnyasok zöldségek.