2013. november 20.gyerekekkel járt itt 45A kuponoldalon vásároltunk egy családi rendezvényre 4db kupont. A kiszolgálás ,fogadtatás kedves volt,több étel közül választhattunk svédasztalos rendszerben. Tiszta, igényes teríték várt minket. Az ételek minősége változó volt. Néhány étel hidegnek bizonyult, a nagy forgalom miatt várakozni kellett az újabb feltöltésre. Összességében megérte itt eltölteni egy vasárnapi ebédet.
2013. november 19.a párjával járt itt 55 Édesanyámék itt ünnepelték 50. házassági évfordulójukat. Kiváló választás volt a hely, a svédasztalos ételek remek minőségűek voltak, nagy választékban. A szálloda kintről nézve, és benti elegáns megjelenése lenyűgözte őket. Egyedül az ágyon lévő matrac minősége nem tetszett nekik, mert ki volt feküdve.
összességében örültek nagyon, hogy méltó helyen ünnepelhették meg a számukra oly fontos napot!
2013. október 20.a párjával járt itt 55Házassági évfordulónkon nagyszerű menüsorral,melyben többféle ételkínálat helyet kapott. Többféle hús, vegetáriánus ételek, gyermek menük nagy választékkal. Figyelmes kiszolgálással láttak el minket. A hely hangulatos, nyáron teraszos kiszolgálással,rossz idő esetén zárt éttermi rész, a belvároshoz közel. Parkolás megoldott. . . . de sajnos nem a legjobb. Köszönet érte. :)
2013. szeptember 18.a párjával járt itt 55 Miskolc egyik régebben működő étterme, amely képes mindig megujúlni. Az ételek kiváló minőségűek, tiszta, rendezett környezet, kedves segítőkész pincér. Gratulálunk a főnökasszonynak! ! ! ! Máskor is eljövünk ide, és bátran tudom ajánlani házassági évfordulóra, családi eseményekre kiváló hely!
Ajánlani tudnám a hétvégi svédasztalos étkezés megoldását, amely több embert vonzana be az étterembe.
2013. augusztus 17.gyerekekkel járt itt 45 Valóban partközeli, ami kényelmessé teszi a pihenést. A szobákat naponta rendszeresen takarították,a fürdő felszereltsége is megfelelő volt. A személyzet kedves, udvarias, már első napon lehetőséget biztosítottak nekünk esti bográcsozáshoz. Fát is adtak hozzá! ! ! ! ( ez sok helyen probléma, meghirdetik, és nem teljesítik amit vállaltak.
)A központ kissé messze van, gyalogosan 1x kíséreltük meg a bejutást, utána már autóval mentünk.