2016. május 6.családjával járt itt 55 Már nem is tudnám megmondani hányszor voltunk a Rosinantéban, pedig a Duna másik oldaláról járunk. De megéri! Több mint 1 óra kocsival, de ha oda megyünk, a gyerekek is mindig lelkendezve jönnek. Hogy miért? Mert amikor belépünk, MINDIG mosolyogva fogadnak. Mert a pincér azonnal jön, még sosem vártunk rá.
Mert mindig kapunk a Séftől üdvözlő fogást. Mert Gál Zsolt Séf szezonális duo leveséért a világ végére is elmennénk. Mert minden friss és házi. Mert vasárnaponként a gyerekekkel profi animátorok foglalkoznak. Mert jó időben ebéd után nyugágyakban nagy párnák közt lehet pihenni a medence partján. Mert zenélő dobozban hozzák a számlát,
És mert mellé MINDIG. . . . . Na de a poént nem lövöm le! Járjon mindenki utána. :)
2016. május 3.barátokkal járt itt 55 Egy baráti házaspárral töltöttünk itt egy éjszakát a "hagyd otthon a gyerekeket" érzés jegyében. Mihelyst megérkeztünk, ezt megerősítve mindjárt meg is kaptuk az üdvözlő italokat, egy jó kis Bock-féle törkölypálinkát. Hát zsupsz be a konty alá. Így mindjárt vidámabban ment a pince látogatás.
Tátva maradt a szánk a gyönyörű, hatalmas pincét végigjárva. Ottani kísérőnk érdekes, mindent kielégítő idegenvezetéssel kísért minket végig. A legnagyobb ámulatot a föld alatti borkápolna okozta. Ha valaki itt jár, mindenképpen szánja rá ezt a 40 percet, megéri. Ha már itt voltunk, természetesen borokat is kóstoltunk. Nem csalódtunk, de őszintén szólva, Villányban tett villámlátogatásunk alatt teljesítményben "dolgoztunk", így hát szégyen ide, szégyen oda, a vacsorát a konkurenciánál költöttük el. A szobát illetően is meg voltunk elégedve, kifogásolni csak annyit tudnék, hogy a zsalugáter az ablakokon nehezen kezelhető volt, én behajtani nem tudtam, bármennyire igyekeztem, barátunk az ő szobájukban kisebb artista és erőművész mutatvány árán sikeresen végrehajtotta ezt a műveletet. A másnapi reggeli kellemes csalódás volt, sőt, meglepett a választéka, sokszínűsége. Végre egy hely, ahol nem fukarkodtak semmivel. A wellness részleget igénybe ugyan nem vettük, helyette inkább bebarangoltuk a környéket. De ha már ott voltunk, mindenképpen szerettük volna megnézni. Tiszta, hangulatos, szép és ízléses, mint az egész szálloda. Szerintünk ár/érték arányban is megfelelő. Bárkinek bátran ajánlom, de azért nem baj, ha a gyerek otthon marad! ;)