2018. szeptember 18.a párjával járt itt 35 Két éjszakát töltöttünk a szállodában. Az ott dolgozók segítőkészek,tudják a dolgukat. A szálloda belül hangulatos, bár helyenként újgazdag ízlésficamról árulkodik. A konyhájuk kiváló, az ételek finomak a pincérek kedvesek, szolgálatkészek, figyelmesek, a választék szerény, de ez a szálloda viszonylag kis kapacitásával magyarázható.
Reggelinél a feketekávé jó minőségű, ami sok helyen általában silány. A wellness kicsit kínos, egy egyáltalán nem vonzó jakuzzi (zavaros, sárgás, habos víz), otthonra tervezett szauna. A szoba szép volt, bár aludni nem tudtunk mert az ágy ("kellemesen" nyikorgott) fölött van a légkondi és fújja ránk a hideget, ablakot nem tudtunk nyitni mert szúnyogháló híján egyből jöttek be a vérszívók. Nyitott ajtónál a teraszon több légkondi külső egység zúg elég hangosan. A Hagymatikum fürdő kiváló, gyönyörködtünk benne, hála Makovecz Imrének és a fával kiválóan bánó mesterembereknek.
Grand Hotel Glorius válasza
Kedves Vendégünk,
Köszönöm szépen, megosztotta véleményét a makói tartózkodásával kapcsolatban.
Vendégeink megelégedettsége számunkra nagyon fontos, így örülünk minden visszajelzéseknek is. Külön örülök, hogy megemlítette segítőkész személyzetünket és konyhánk ízvilágát.
A jacuzzi vízkezelésével és az ággyal kapcsolatos észrevételeit továbbítottam kollégáimnak. Bízom benne, hogy hamarosan újra szállodánkban köszönthetjük.
Üdvözlettel
2018. szeptember 25., Vezekényi Péter, igazgató
2017. július 17.gyerekekkel járt itt 35 Öt éjszakát töltöttünk itt, elég lett volna egy is. . . A szoba kényelmes, tiszta, a klíma halk, jól működik, ablakon szúnyogháló nincs, az ágyneműhuzaton fekete pecsétek, a minibár üres. Az itt dolgozók általában mindent próbálnak megtenni azért hogy jó legyen a látszat, de ez sajnos nem sikerült.
A wellness rég kinőtte a létszámot, irtózatos kosz van mindenhol, a hat nap alatt egyszer, néhány percet láttam egy hölgyet küzdeni a penészes-algás tereppel, reménytelenül. Úszómestert vagy ilyesmit egyáltalán nem láttunk, ennek köszönhetően mindig volt két-három család, akik minden létező és egyébként kiírt szabályt megszegtek, bosszantva ezzel a többi embert. Az étkezést illetően ilyet még nem tapasztaltam magáról négy csillagot állító helyről, ez még a két csillagot is alulról súrolja. Az ételeknél szerény a választék, aki nem rögtön a nyitásnál érkezik, az már egy-két ételnek csak a tábláját fogja látni, mert után tölteni nem fogják. Ez MINDENNAPOS volt. A reggeliknél nem volt kitéve semmilyen lekvár vagy nutella, a teához leveses csészét raktak, hátha nem ismeri fel mindenki. . . Az étterem kb. feleakkora, mint amire szükség volna és a pincérek is megfeleződtek, szegényeknek volt dolguk elég. . . Hogy rövidre zárjam: jó is lehetne, ha az étterem és a wellness kétszer akkora lenne az utóbbi pedig tiszta és felügyelt.
2017. július 17.a párjával járt itt 25 Megérkezésünkkor a lift mellett és a szerviz helyiséggel egybenyíló ajtóval kaptunk szobát, gyakorlott utazóként rögtön másikat kértem, de nem adtak, pedig közel sem volt telt ház. A szobában 50 fok volt, külön kellett szólni, hogy kapcsolják be a klímát, így kell várni a vendéget!
A zuhanyfülke ajtaja állandóan kidőlt, a a tubusos tusfürdőből valami ragacs jött ki. Az étterem dolgozói ügyesek, gyorsak, de az ételek minősége néha tragikus. A feketekávé savanykás, számomra ihatatlan volt. Még tudnék néhány negatívot írni, de nem akarom elvenni mások kedvét a próbálkozástól, hátha nagyobb szerencséjük lesz.
2017. március 15.a párjával járt itt 45 Két éjszakát töltöttünk a Hotel Barackban, most jártunk itt először. Gyakorlott utazók vagyunk, nagyon sok helyen jártunk már, hasonló jellegűekben is.
Ami nagyon tetszett, hogy néhány olyan apróság is rendben volt, ami máshol sokszor bosszúságként maradt meg az emlékezetünkben, így például a teljesség igénye nélkül: az ágy nagyon kényelmes volt, az udvariasság és figyelmesség majdnem mindenhol maximális, a wellnessben a vízhőfok pont olyan volt, ami tökéletes, nem fagyorgott az ember és nem is kapott hőgutát. A svédasztalos ételek ízletesek, folyamatosan figyelik a fogyást, nincs lepusztulva a kínálat, rögtön után töltik az ételeket. A terítékek tiszták voltak, nem úgy mint sok helyen, pecsétes abroszok és miegyéb. . . a recepció személyzete és a takarítók, valamint az egyik felszolgáló gárda bárhol megállná a helyét, nem csak Magyarországon. Szívből ajánlom mindenkinek a helyet, nem fognak csalódni.