2017. május 10.gyerekekkel járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
2017. május 5-7-ig csodálatos két-(három) napot töltöttünk családommal az Atlantis Hotelben. A személyzet udvarias, készséges, rugalmas. A hotel tisztasága maximális. Kényelmes, elegáns. A welness részleg fantasztikus, minden medencéből rá látni a gyermek medencére. Minden igényt kielégítő "szauna világ".
Az ételek változatosak, bőségesek, különlegesek, minden korosztálynak és igénynek megfelelő, ha valami fogytán volt azonnal pótolták. Vasárnap, anyák napja alkalmából minden asztalon egy szál fehér rózsa volt, figyelmes elegáns gesztus, s nagyon szép látvány volt. Gyermekeknek is tökéletes,nagyon tetszett a játszószoba, x-box, nem unatkoztak ők sem. Gyakran járunk Hajdúszoboszlóra, talán ez volt eddig mindenben a legjobb. Egyszóval ajánlani tudom mindenkinek, aki igazi feltöltődésre, pihenésre vágyik.