2016. szeptember 29.a párjával járt itt 55 Magyarország második felnőttbarát szállodája kitűnő választás volt. Állandó programokkal, szauna szeánsszal igyekeznek a vendégek kedvére tenni, így már előre lehet tervezni a "napirendet", mivel egy táblára ki vannak függesztve a programok pontos időpontja. a személyzet kitűnő.
standard szobafoglalásunkat " felminősítették" superiorra,felár kifizetése nélkül :-) így a karácsonyt is itt fogjuk tölteni, olyan gazdag a programkínálat. . . . :-)
2015. november 15.barátokkal járt itt 55Egy önkiszolgáló étterem, ahol szinte mindig van egy kis sorban állás, ami nem zavaró, hiszen ha egy hely jó, azt sokan felkeresik. . . azt ételek bőségesek, naponta 2 féle menüből , és többféle készételből lehet válogatni, és itt kapható a város legfinomabb és legszebben tálalt kávéja. . . . . :-)Mindenkinek csak ajánlani tudom :-)
2014. szeptember 2.a párjával járt itt 55Gyönyörű szobák,süppedős szőnyegek, igazi luxus ellátás, gyerekzsivaj nélkül! 21. századi wellnessrészleg,különleges szaunaszeánszok,magasan képzett személyzet, minden, ami a kényelmes magas színvonalú pihenéshez kell. . . . . . . ajánlom Mindenkinek! az étterem csúcsminőséget képvisel,és hozzátéve a hatalmas borkínálatot. . . . . . . még sokszor visszatérünk!
2014. szeptember 2.barátokkal járt itt 55 2014 júliusában elköltöttünk egy ebédet itt. lenyűgözött minket a séf minden "alkotása". egy hónap múlva már barátainkat is ide invitáltuk,a pincér az előzékeny asztalhozkisérés után a bor kiválasztásakor megjegyezte: Önök egy hónapja már jártak itt,és megmutatta az asztalt, ahol ültünk. . . az ételek most is lenyűgözőek voltak.
. . . Örülünk, hogy egy ilyen "Mester", mint Macsinka János itthon erősíti a magyar gasztronómiát. . . . :-)