2023. szeptember 18.a párjával járt itt 55Mivel már sokadjára választottuk a Colosseumot a garantált pihenés érdekében, ezért reméltük, hogy ez most sem lesz másképpen. Most is a több éjszakás "kalandra" voksoltunk, mert ott igazán úgy érdemes. A Colosseum Hotel és a közvetlen mellette levő Erzsébet-fürdő a lehető legjobb párosítás a kikapcsolódás és a pihenés szempontjából. Csak ajánlani tudom azoknak, akik még "szüzek" a Colosseum hangulatától.
Colosseum Wellness Hotel válasza
Kedves János! Köszönjük, hogy már többször döntöttek a szállodánkban való pihenés mellett. Örömmel olvastuk, hogy szállodánk szolgáltatásai ismét elnyerték tetszésüket. Bízunk benne, hogy következő látogatásuk is hamarosan elérkezik. Szeretettel várjuk vissza Önöket. Üdvözlettel, Colosseum Hotel vezetősége
2023. szeptember 21., , Colosseum Wellness Hotel
2022. szeptember 20.a párjával járt itt 55 Az Elixír Hotel belső dizájn megoldása egy 4 csillagoséval egyenértékű. Ami többeknél is felmerült javítanivaló tényként, az nem más, mint az étterem rész. A szűkös hely a kis területből adódik, ezért csak zsúfoltan és szűkösen lehet közlekedni, ami elég zavaró az étkezés közben.
Az ételek tálalásánál nagyon fura, hogy nem lehet körbejárni a kínálópultot, hogy kényelmesen hozzáférhessen a vendég a tálcán lévő ételekhez. A rövidebb kezűeknek nyújtózkodva tornászniuk kell, hogy átérjenek a hátsó sor kínálatához is. Ami még nem a legfrappánsabb megoldás, hogy közvetlenül egymásba érnek a savanyúság, a saláta és egyéb köretek, ami közé a gyümölcsleves és az őszibarackbefőtt is be van zsúfolva. Így akaratlanul is belepottyanhat a szedés közben a gyümölcslevesbe egyéb vele nem kompatibilis köretdarabka, aminek kihalászása elég kellemetlen érzést kelt, mind a vendég, mind a személyzet részére. A reggelihez szükséges ketchup, mustár és majonéz önteteket le lehetne cserélni egy sokkal frappánsabb és gusztusosabb kinyomós verzióra, ami egy esztétikusabb kinézetű tartályból történik egy nyomásra. A jelenlegi flakonos megoldás kinézetre elég gusztustalan volt a napok alatt rászáradt ketchup maradványok és a lógó kupakok miatt. Ez egy piacon még elmegy, de nem egy ilyen nívós szálloda éttermében. Ami még zavaró volt, hogy az étkezésnél az utolsó falat bevétele után már több esetben elkapta a tányért a felszolgáló az ember orra elől, ami nagyon kellemetlen érzetet keltett bennünk. Mintha nem volna elég tányérja a konyhának és azonnal vinni kellene elmosogatni. A csorbán töredezett tányérok másokkal ellentétben minket nem zavartak, mert a bennük lévő finom ételek kárpótoltak. Az ételek minősége kifogástalan volt a reggeli hideg tükörtojást leszámítva. Ezek olyan apróbb jelenségek, amin lehetne változtatni és ezzel a szállodát a még kiválóbb minősítéshez közelebb vinni, de a korábbi véleményeket olvasva nem tudom, hogy érdemleges változásokra szükség van-e, ha a telt ház így is garantált. Amúgy ezeket a kisebb kellemetlenségeket leszámítva csak ajánlani tudom ezt a pihenőhelyet mindenkinek.
2020. október 19.a párjával járt itt 45 A pozitívum: a személyzet kedvessége, az ételek minősége. A negatív élményt a 303. szobában állandóan, de főleg az éjjeli csendben hallható monoton morajlás okozta, ami éjszakánként nagyon zavaró volt. Lehet, hogy a gépház vagy valamilyen elszívó motor zaját erősítették fel a falak, de a csendes pihenés szempontjából kellemetlenül idegesítő volt.
Ezt egyébként a folyosón is hallani lehetett a szoba közelében. Nappal azért nem lehetett annyira hallani, mert az ablakkal légvonalban szembeni épület tetején tetőkarbantatás folyt, amikor a kalapálás, flexelés és gázmelegítő zaja a munkások beszélgetésével kiegészülve elnyomta a szobában lévő morajlást. Szombaton délután pedig 4 órán keresztül! ! ! a szomszédos focipályákon egy dob ütemes tam-tamját kellett hallgatnunk, amíg le nem fújták a meccseket. Este pedig ráadásként egy igencsak harsogó csapatépítő társaság "team meetingjének" lehettünk akaratlanul is a fültanúi a szobától nem messze lévő folyosói pihenő sarokban. Ahhoz képest, hogy a bejelentkezésünkkor a kedvesen segítőkész recepciós fiatalember a "nyugalom szigetének" nevezte a helyet, nekünk erről egy kissé másabb tapasztalatunk lett. Tudom, hogy a külső zavaró tényezőkről (karbantartás zajok, focidob) nem a hotel tehet, de nálunk a pihenés a nyugalom és kellemesen csendes tényezők harmóniájából áll. Nem szemrehányásként írtam le mindezt, de mivel a véleményem kérdezték, ezért jeleztem. Az ingyenes fürdőbelépőket is jó ötletnek tartjuk, amúgy a személyzet (recepció, takarítók, pincérek) nagyon kedvesek voltak és az ételek minősége is kiváló minősítést kapott tőlünk. Tisztelettel: M. János
Alföld Gyöngye Hotel válasza
Kedves János,
Köszönjük értékelését és sajnálom , hogy ilyen kellemetlenségben volt részük.
2021. június 8., , Alföld Gyöngye Hotel